nayirnolamaz06 Kafayı yiyeceğim ard arda her şeyim bozuluyor önce bulaşık makinesi sonra set üstü ocağım sonra süpürgem bugün de çamaşır makinem sıkma yapmıyor niye böyle oluyor ard arda olması normal mi
elifclk2506 nayirnolamaz06 altta yuvarlak kısım varya çamaşır makinesinde gider diyorlar kapaklı benimde sıkmıyordu oraya 25 kuruş kaçmış istersen orayı bi açıp temizle sonra sıktı benim makinem
nayirnolamaz06 [silindi] bilmiyorum canım ama hepsi ayrı sıkıntılar bulaşık makinem tahliye motoru arızalandı ocağımın çakmağı bozuldu çamaşır makinem sıkma yapmıyor süpürgem de kablosu arızalandı 😓
[silindi] nayirnolamaz06 hepsi de aynı anda nasıl olmuş ya şaşırtıcı cidden tüh bu zamanda beyaz eşya büyük para bide
nayirnolamaz06 [silindi] valla ya bir uğursuzluk çöktü evime 1 ay önce evimde misafir vardı yazmıştım buraya kadın 2 hafta kaldı ne olduysa ondan sonra oldu ah mı etti bana bilemedim ama bende bunalmıştım surat yaptım gitsin diye 2 hafta hi ç elini bişeye sürmedi 2 çocuk yatılı çok zor oldu bana
[silindi] nayirnolamaz06 kız yok ondan olsa benimde olurdu bende kaynanamgile gitsinler diye surat astım falan 😂
nayirnolamaz06 [silindi] aman bilemedim bacım her şer de bir hayır vardır şuan sıkışık bir zamandayız maddi anlamda belki bu yüzden üzülüyorum nasıl olcak ne olacak diye