Kibos Kızlar ikisini beraber kullanan var mı eczacı sideferde de d vitamini var dedi sadece sidefer kullansam yeterli olur mu
Bebektsk1 Kibos sidefer Demir ilacı D vitamini yok ki içinde ne alaka yani ben sidefer kullanıyorum d vitamini olarak ocean ayrı yeten
Nur06 Kibos sidefer kullanıyorz ama d vitamini oldğnu bilmiyorum içeriğindede göremedim bende bekleyeyim bakalm bilgilenelim 💚
Unicorn Kibos canım sidefer demir ilacı oceanında d vitaminide var ayrı olarak demir ilacıda var.ama d vitaminini mutlaka kullanmalısın sakın bırakma eczacının böyle bir bilgi vermesinede şaşırdım
Unicorn Kibos içeriğine sizde bakabilirsiniz hem internetten hem de elinizdeki üründen.d vitamini ile demir söylemsel olarak baZen karıştırılıyor ondan da olabilir
Bebektsk1 Kibos ocean markasının ayrı olarak Demir ilacı da var acaba ikisinde aynı markadan onu kullan demek istedi bilemedim . Şöyle söyleyim ben sidefer aldığıma pişmanım keşke d vitaminim ocean Demir’ olarak da almak isterim sidefer bitsin
Kibos Unicorn ısrarla kodlayarak söyledim canım netten baktım içeriklerine ben göremedim ama ikiside aynı şeyi söyleyince burdan belki Bi yanıt alırım dedim
Bebektsk1 Kibos benim kızımı ilk başta kabız yaptı şimdi yavaş yavaş düzeliyor sidefer biterse ocean alma taraftarıyım