paptya_perisi Kızlar ne yapabilirim ne yapabilirim çok titriyorum sigarayı bırakıyorum. Bu nasıl bir yoksunlukk bu süreci nasıl atlatabilirim günde iki paket içiyordum bide sarma tütün bugün 1. Gün ne olur akıl verin bnaada dua edin
Aintyourmama Allah yardımcın olsun dusunmemeye çalış sakız çiğne bişeyler ye kendini oyala bırakma amacını hatırlat kendine en fazla 10 gün sonra hiç aklına bile gelmicek
paptya_perisi Aintyourmama allah razı olsun bu gece saat 5 de 24 saatim dolacak bile. Böyle düşübünce çok iyi ama kriz vurunca ağlatiyo duygusal boşluga düşüyorum 😂 bugün eşim mutfakda sigara içti ağlayarak 171 i aradım ama nasıl ağlıyorum telefonu açan adam belki 10 ke iyimisiniz diye sordu dediğim şey ben sigarayı bırakmak istiyorum kocam yanımda sigara içiyo diye çocuk gibi şikayet ettim ya adamı😂😂
helinmihra Atıştırmalıklar bulundur evde sürekli ve sakız her sigara içme isteği geldiğinde birseyler atistir arkasından sakız cigne , bir yakınım bu şekilde bıraktı 15 yılın ardından:)
paptya_perisi helinmihra ay inşalla banada nasip.olur benim evdeki horoz kilo aldın diyip duruyo ikisinin diyetin yapabilirmiyim bilmiyorm😂😂 ne olur duanız bi kadın varr iradesine nefsine yenik düşürme allahım. Çocuklar öksüz kalmasın dermisiniz yoksa benim sonum olacak yoksa bu
Aintyourmama paptya_perisi ama kocanın yaptığı çok yanlış yanında içmemesi lazım sana destek olması lazım