26 aylık kızımla yaklaşık bir ay önce tuvalet eğitimine başladık.Konuşması yaşıtlarına göre ilerideydi.Doktoru artık bezi bırakabilirsiniz kendini gayet gğzel ifade ediyor,herşeyin farkında ded.Biz de başladık.Herşey güzel ilerledi zaten tuvalete meraklıydı.Hem klozet aparatı hem lazımlık aldım.İkisini de aktif kullandık ancak sorun şu ki tuvaleti gelip kendi başına lazımlığa ya da tuvalete yaptığı yalnızca 4 kez oldu.Onun dışında saat başı tuvaleti teklif ettik hep biz götürdük.Önceleri bazen tamamen kaçırıyor bazen de biraz kaçırıyor sonra tutuyordu hemen tuvalete götürüyorduk.Kalanı yapıyordu. Ama son günlerde lazımlığa ya da tuvalete gitmeye pek hevesli değildi.Ya da otueuyor,yok diyor 5 dakika sonra altına yapıyordu. Bailangıçta g0nde 2 kere kaçırıyorsa artık günde 7 8 defa alt değiştiriyoruz kakası da dahil.Gece sadece ilk 2 gece kaçırdı.Sonra uykuda 1 kere kaldırıyordum yapıyordu.Sabaha kadar kuru.Öğle uykusu aynı şekilde kuru.Sonuç olarak tuvaletinin geldiğini 1 aydır söyleyemediği için zorlamamaya ve süreci biraz ötelemeye karar verdim.3 4 ay sonra tekrar deneyeceğim.Biraz önce bez alıp bağladım.Şu an uyutuyorum.Hiç yadırgamadı bezi.Sizler bu süreci nasıl geçirdiniz.Benim gibi olan var mı acaba?