1symaysuf kızlar evde sıklıkla balık pişiriyoruz havalansın kokusu çıkıyor falan diye dert etmiyordum ama artk sanırım tiksindim acil evin içinden kokuyu çıkarmak için yöntemleriniz nedir bgun dip detay temizlik yaptım şuan sanki herşey balık kokuyor 🥹🥹
merrv26 1symaysuf evi bi komple havalandırmak lazım karşılıklı camları açarak sonr abi temizlik perdeleri yıkayanilirain koku sindiyse yada ocakta tarçın karanfil kaynatanilirsin
Lylozzd 1symaysuf bi çay bardağına yakın su, 1 paket vanilya, 1 tane çubuk tarçını ocağa koyun ve mucizeyi bekleyin😂 mutfaktan koku gidince bi tur da evi dolaşın misss
cokbilmismom 1symaysuf baligin temas ettiği herseyi bulaşık makinasında yıka. Tülleri perdeleri yıka evi guzel kokan bir yüzey temizleyici ile sil. Tüm camları açıp bi komple havalanması lazım yarım saat bir saat dışarı markete çıkarken açık bırak mesela tabi 1. Katta oturmuyorsan. Bu arada ben evde hiç balık pişirmedim hele tavada asla. Eve o koku sinerse bir daha asla çıkmazmış gibi geliyor balık günleri kayinvalidemdeyizdir ya da annemde 😂😂😂
-sevimlipolyanna- asenakm Bu öneriyi bana da çok yaptılar fakat zararlı olduğu için asla tercih etmedim. Onun yerine cezvede sirkeyle karışık su kaynatıyorum yada vanilyalı su kaynatıyorum mis gibi kokuyor her yer