Deryamm Bebegimi meme ve mamayla besliyorum. 2 gündür meme reddi yapıyordu sadece gece emziriyordum simdi de mama, da almıyor hanımlar cok huysuz bunu yasayan var mı?
Sblsrgnsn Deryamm ben mama vermiyorum ama bi haftadir falan bende de meme reddi var uykuluyken emzirebiliyorum sadece uyanir uyanmaz ayilmadan hemen dayiyorum agzina memeyi obur turlu asla kabul etmiyor
Ikrazumra19 Deryamm o donemde oluyor malesef cokta ustune gitmeyin ters tepebilir inatlasir hic almaz
37nur Deryamm bir dönem bende yaşadım bu sıkıntı ama acıktığı için mecbur almak zorunda kalıyor bence sütünüz yarıyorken mamaya alıştırmayın zorla da olsa vermeye çalışın bebeğinizn inadına yenilmeyin cok uzun sürmez kendisi pes edicektir. Ben sürekli vermeye çalıştım almayıp inatlaştıgında dikkatini dağıttım başka seylerle oyalayıp tekrar emzirdim öyle öyle bi şekilde alıstırdım
Superisi Bizde öyleyiz canım ben uyurken veriyorum ondara zorla 60 cc 3 saatte içiyor çok az ama hiç içmemesinden iyidir dişe telkin ediyorum kendimi
Deryamm Hepinize tesekkür ederim. Bakalım inşallah geçer bu durum. Normalde cok usluydu ve iştahlıydı. Bu atak falan hiç inanmıyordum ama galıba gercek🤦♀️