canselhanimtr Kızlar bana yardım edermisiniz abimin düğünü var elbise seçmekte zorlanıyorum görsel ekliğiçem hangisi güzel kına ve düğün için alıcağım ve çok fazla dar giymek istemiyorum kalçam biraz var bu yüzden kızlar görsel nasıl eklenir bilmiyorum -
Gizmokzilla canselhanimtr https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz.
ceylin3871 canselhanimtr Anladığım kadarıyla tesettürlüsünüz bence bide Yusem tesettüre bakın Internete yazıp ben oradan alıyorum seçenek çok hemde çok güzel modeller var umraniyede magazisada var İstanbuldaysaniz gidip bakabilirsiniz
kelebegiminannesiyim canselhanimtr ben sadece 8 dekini beğendim. İkinci el düşünürseniz ben de bir tane var kardeşimin düğününde giymiştim sadece.
HeeSenCokBiliyon canselhanimtr bence 6.kınada 10.yu da düğünde diğerlerini hiç beğenmedim özellikle 2.si o ne kız öyle anneannem bile giymez (çok süslü kadın diye) 😂 😂
HeeSenCokBiliyon canselhanimtr yani normalde 8 de güzel düğün için ama 2 gün de pul payet güzel olmaz bence
canselhanimtr HeeSenCokBiliyon evet pul payet ben’de giymek istemiyorum ama şuan dah çok moda ama pek seçenek yok şuan hep bunlar var benim gördüğüm
canselhanimtr ceylin3871 evet tesettürlüyüm çok teşekkür ederim tavsiye etiğiniz siteyede bakarım secenk çok yok hep pulu payet var şuan benim gördüğüm
HeeSenCokBiliyon canselhanimtr hayır pul payet güzel özel gün sonuçta ama ya kınada ya da düğünde giyinilse güzel 2 gün de giyinilmemeli bencee
canselhanimtr HeeSenCokBiliyon ben’de sizinle aynı fikirdeyi düğünde pulu payetli giymek isterim kına biraz daha hafif birşey giyerim