Kdrrr Hanımlar merhaba uzun süredir güzel bir halı koltuk yıkama makinesi bakıyorum bugün fiyat için aradık kesinlikle fiyat bilgisi alamadık şuan güncel fiyatı nedir bu makinenin taksit seçeneği var mı 24 ay taksit dediler ama ne kadar oluyor
yenianne01 Kdrrr ben 6500 iken almadım 10.000 ken aldım 15 ay taksit yaptılar 6 ay önce kuzenim aldı oda 15 aylı 48 bin ama güncel 58 diyorlar çok memnunum aşırı aşırı güzel bir makine
suhedaaaaa Kdrrr Bizim bir tanıdık var ihlasta pazarlamacı en son 52 bindi alacaksanız alın zam gelecek diye aradı bizi geçen ay en son fiyat bilgim bu canım.
Gizmokzilla Kdrrr ben de alerjilerimden ötürü almak istedim ama baktığım zaman güncel fiyatı 55 bin civarındaydı 2.elleri bile 47 48..çok pahalı bilmiyorum üzücü. Görümcemde var evet mükemmel bir makine ama servet yatırmaya değer mi bilmiyorum 😅
Kdrrr çok uzun ömürlü diyorlar bana da fiyatı mantıklı geliyor 50 yi gözden çıkardım ama korkuyorum eve gelip 60-70falan derler diye birde taksitli fiyatı farklı normal fiyatı farklı deyince cesaret edip cagiramadik eve
Kdrrr Mağazaları varmış gidip oradan fiyat alabilir miyiz acaba? İlla eve gelip ürünü denemeleri mı lazım deneyince zorla ikna edecekler çünkü 😂
senbanabaksana Kdrrr evet ikna etmeden gitmiyorlar ama zaten seve isteye ikna oluyorsunuz makineyi görünce astım alerjik için düşünüyorum dediğinizde /10 daha indirim yapıyorlar sıkı pazarlıkla 45 alabilirsiniz
suhedaaaaa Kdrrr Banka kartına da senete de taksit yapıyorlar. İkisinde de fiyat değişiyor. Senette ön ödeme de alıyorlar diye biliYorum