Mavili-mavilimorcicek anyela77 Ben oğlum da vermiştim kalın olanlarindan sadece sap tarafını.Eze eze bitirdi zarı kalmisti ve rahatlattı.Tabi yanındaydım ben ama 1 yaşını geçmişti çünkü ilk dışı tam 1 yaş doğum gününde çıkmıştı.Daha küçükse vermeyedebilirsiniz.
Eftelya111 anyela77 taze soğan çok iyi geliyor ben veriyordum beyaz olan kök kısımlarından ağrısına iyi geliyor sanırım
mamameh anyela77 taze soğan çok iyi geliyor. Diş etlerini uyuşturup acısını azaltıyor. Mutlaka tutuyorsa verin. Beyaz kısmını verin. Gözetim altında tutun veridiğizde.
14032 anyela77 benim bebeğim diş çıkardığı dönemde taze soğan verdim tutmadı attı hep havuç sert tehlikeli olabilir biraz haşlayabilirsiniz yada gözetiminiz altında verebilirsiniz
14032 Gamzelit onu tam bilmiyorum 🤷♀️ ama isterseniz isntagram Osman gönülal diye bi doktor var onun videolarına bakın bi tetagil diş granülü var öneriyor tamamen doğal rahatlatıyor ben oğlum içinde almıştım
Gamzelit 14032 onuda düşünüyorum da soğan şuan elimin altında var yani yarın sabah verebilirdim diye sordum teşekkür ederim