Mrt06 27 aylığız bezi kendi taktırmak istemedi ve bir haftadır uğraşıyoruz siz neler yaptınız ne kadar sürdü
Gizmokzilla Mrt06 oğlum çişini 3 günde kakasını 1 haftada öğrendi. 26 aylıkken falan başlamıştık bizde, şuan 29 aylık güzel ilerliyor gün içerisinde bazen hiç kaçırmıyor. Bazen ben söylemesem sormasam unutuyor 🌸 küçükler daha anca oturur
Birdunyabircennetannesi 10 15 gün kadar sürüyor genellikle Eğer 10-15 günü geçtiyse ve hiç ilerleme yoksa zamanı gelmemiştir bekleyin derim
Mrt06 Birdunyabircennetannesi tam bir hafta oldu , evde lazımlık var ona yapıyor hep ama bir kere annemgile gittik sordum sordum yok dedi kesinlikle oturmadı yolda altına yaptı utandığı için mi acaba
Birdunyabircennetannesi Mrt06 Hayır lazımlığa alıştığı için Lazımlığa alıştıysa bir süre gittiğiniz yerlere götürmeniz lazım
Senaybaris Gizmokzilla bizde şu an aynı süreçteyiz dediğiniz gibi çişini 3. Gündeyiz ve çok şükür öğrendi givi ama kakasını en son dün sabah yapmıştı ve genelde her sabah akşam yapar dün akşam yapmadı bu sabah da yapmadı ne yapmam lazım nasıl yol izlemeliyiz