serendipity16 Merhaba oğlumun öksürüğü oluyor sık sık bir tanıdığım bu yağı önerdi siz kullanılıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi markayı önerirsiniz ? Nasıl kullanıyorsunuz ? 7.5 aylık bebeğim
talhamamy serendipity16 benımde anaokulunda çalışan kuzenime bir velisi tavsiye etmiş hiç ilaç kullanmıyoruz hep bunu kullanıyoruz demiş bize de aldı ama henüz kullanmadık
Mrt06 serendipity16 öksürüğü bilmiyorum ama bizde kulak iltihabı vardı bir damla kulağına bı ıkı ağzına damlattım geçti
kurabiyevarsimitvar serendipity16 arkadaşım bebeği ek gıdaya başladığından beri veriyormuş az az şuan 1 yaşında doğru düzgün hasta olmuyor çocuk ve seve seve içiyor
Fikk Ya bu gün benim de karşıma çıktı hatta bende post açacaktım benim kız çok kolay hasta oluyor 🥺 bu yağ gerçekten de anlatıldığı kadar faydalı mı yoksa yine satış politikası mı 🥺
3cocukluananingunlugu Düzenli kullanımda çok etkili ama ven düzenli kullanamadım hastalık zamanlarında yaş durumuna göre ayarlıyorum dozunu iyi geliyo burunlarına da damlatıyorum
serendipity16 3cocukluananingunlugu kimisi de sürekli vermek karaciğere iyi gelmez diyor bende hastalık döneminde veririm diye düşünmüştüm. Ağızdan vermiyor musunuz
maygirl Fikk bu urunlerde setifilali en guzel marka ravla…butun urunleri cocuk doktorlarnin tawsiyesindedir..bircok urunleri bircok seye iyidir.bakin bi trendyolda var.
Mrt06 serendipity16 o kadar bilgim yok bize tüp kulak ameliyatı demişlerdi bir arkadaşım bu sekılde atlattı diyince denedik azar azar yaptım ama hergun öbür kontrole gittiğimizde geçmişti
3cocukluananingunlugu İnstagram kainateczanesindenşifalar yada evvahedoğaldan aldım ben hep memnun kaldım
3cocukluananingunlugu serendipity16 20 aylık bebeğime sabah akşam 1tatlı kaşığını doldurmadan veriyorum. 9 ve 11 yaşlara da sabah akşam 1 yemek kaşığı
nazli95 Evvahe doğal sitesinden gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. Biz de kullanıyoruz Eylül ayında covid olmuştu 11 aylıktı kızım o zaman. Hem içirip hem vücuduna masaj yaptım 3 günde atlattık 🌿
3cocukluananingunlugu serendipity16 hem içiriyorum hemde burunlarına damlatıyorum tıkanıklık durumunda burnunu temizleyince
kurabiyevarsimitvar Fikk yanlış bilmiyorsam Evvahe markasından alıyordu ya da annesi özel bir yerden getirmişti galiba ama Evvahe’nin içeriği çok güvenilir ve doğal rahatlıkla alabilirsiniz
3cocukluananingunlugu Fikk şuan instagram aldığım sayfa kainateczanesindenşifalar fatma hanım çok ilgili sağolsun