Elifkrl
1-) doğal antibiyotik
Bir kavanoza kuru soğanın içini küçük parça çıkarıp bal koyun yaş zencefil rendeleyin koyun ve limon koyun dograyip az da suyunu sıkın 1 2 tanede karanfil atın bir gece karanlık yerde bekletin tok karnına bir tatlı kaşığı çıkan sudan verin buzdolabında 1 ay muhafaza edebilirsiniz
2-) doğal balgam sökücü
Turpun ortasından bir parça alın yine bal koyun kavanozda tutun tok karnına verin balgamı söker öksürüğü zamanla keser.
Doğal çörekotu yağı sinesine sırtına sürüp yakmayacak sıcaklıkta havlu koyun üstüne günde 4 5 sefer yapın bunu birkaç gün içinde toparladigini göreceksiniz
Bol bol su verin balgamini atar yardım eder
Ihlamur verin boğazını falan yumuşatır
Yogurda tarçın ve bal koyun tadı çok güzel oluyor çocuklar öyle seviyor genelde öksürüge balgama birebir
Ağrı kesici doktorunun önerdiği kadar verin ağrı çekmesin yavrucak
Ve eğer asist ise yaramadiysa doktora gidip degistirin benim kızımda degistirmislerdi
Yakasına yastigina cold mix dalmatin dus aldirin rahatlayacaktir teri üstünde kurumasin sırtına havlu koyun ılık sıcaklıkta terini alsın üstünü değişirken zaten soğuk vuruyor teri kuruyor giydirene kadar ondansa ılık havlu daha iyi
Odasına sıcak su koyun legende icinede vicks koyun rahatlasin
Neme ısıya temiz hava olmasına dikkat edib odada ve parfüm kullaniyirsaniz kullanmayin bir müddet
Çok geçmiş olsun benim kızım 5 aylık iken olmuştu böyle atlatmistik 10 güne iyice kendine gelmişti ve bol emzirin benim kızımda çok ateş oluyordu dikkat edin atesine