fatmany 6 ay 18 günlük bebeğimin cildi çok kuru sürekli de nemlendiriyoruz ama yetmiyor. Dr atopik dermatit dedi allerji durumu da var. Biz de mustela ve Bepanthol sensidaily var ama bunlar yetmiyor sanırım. Var mı başka önerebileceğiniz nemlendirici?
14032 fatmany Bioderma atoderm yada linola alın o kadar güzel nemlendiriyorlar ki linola biraz daha yağlı gibi
Kupeklergiremez Aynısını bende yaşıyorum şuan kortizonlu ilaç verdi Merhem ama muhakkak doktora danışıp yazdırın direk geçiyor
pogacayanaginannesi Kupeklergiremez benim kızımda da çok küçük bir kızarıklık var aynı bu şekilde sert oluyor genelde ne bu
fatmany Kupeklergiremez kortizonlu krem biz de kullanıyoruz ama sürekli süremiyorum ve yüzünde gösterdiği etkiyi cildinde göstermiyor maalesef. Cildi kolları bacakları kupkuru 🥲
Kupeklergiremez pogacayanaginannesi ben cilt kuruluüu sanmıştım doktor ilaç verdi dedi kullan eğer geçerse sorun yok geçmezse mamasını değiştir dedi alerji olabilir dedi tamam dedim değiştirdim mamayı hemencecik fark etti bir gün sonra yüzü tertemiz oldu dedim emin olmak için diğer mama bitince eskisini üç defa tekrar verdim aynı şey tekrar çıktı bu sefer kesin emin oldum mamadan kaynaklı bir şeye alerjisi var kızın ama neye olduğunu bilmiyorum sizde de varsa öncelikle kendiniz günde 5 defa olmak üzere nemlendirin baktınız geçmedi sizinki de bir şeye alerjisi olabilir bunu yüzüne veya vücuduna vuruyor
fatmany Ya ben günde 3 4 kez nemlendiriyorum ama yetmiyor günde 8 9 kez nemlendirsem yeter belki ona da benim vaktim yok ya da aklıma gelmiyor. Ben günde 3 kez sürsem yetecek kadar iyi bir nemlendirici istiyorum 😂
pogacayanaginannesi Kupeklergiremez iki aydır içtiği mama aynı bu kızarıklık yeni oluşmuş bide neyle nemlendirdiniz acaba
Kupeklergiremez pogacayanaginannesi kortizon krem doktor yazdı ama şey de çok işe ayardı bepanthol pişik önleyici
neslika fatmany neye alerjisi olduğunu bulursanız daha rahat edersiniz. Bunun dışında organik hindistan cevizi yağı sürünce daha uzun süre nemli kalıyor ama kokusu biraz yoğun