likeli pembeayakkabilikiz 2 yaşa kadar önerilmiyor diye biliyorum benimki 1 yaşında hala başlamadım. Çok hasta olduğunda burnu tıkandığı için kullanayım dedim ama yarım saat bile yastığın üstünde kalmadı ve burnu yastığın altına girer gibi olunca korkup kaldırdım. Yastık yerine yatağın altına yükselti koydum daha güvenli oldu.
Eminosman_dilek pembeayakkabilikiz şuan oğlum 2 buçuk yaşında ve yatakta resmen dönüyor gece boyu bi iki denedim yok uyanıyor doktor sıkıntı olmaz dedi kullanmıyorum bnde
pembeayakkabilikiz likeli aynen bende öyle biliyorum ama kullanan var mı bilmıyorum hep donetek yatıyor kullansamda yastıkta kalmaz zaten 😬
pembeayakkabilikiz Eminosman_dilek benım kızımda 2 yaş olacak bende 2 yaştan sonra dıye biliyorum buraya da sormak istedim ama hep dönerek uyuyor yastıkta kalacağını sanmıyorum
Eminosman_dilek pembeayakkabilikiz aynen hatta hasta olduğu zaman başı yukarda olsun istiyorum ama sevmiyor galiba bebekken kullanmadığımız için alışmıyorlar
Senasome pembeayakkabilikiz zannediyorum 18 aylıktan itibaren kullanıyoruz yastığa basını koyarak yatıyor gece sürekli yer değiştiriyor ( yatağı 1×1.90) hasta olduğunda yastıkla daha rahat uykuya daliyor sonrasında zaten atıyor
pembeayakkabilikiz Senasome anladım canım bende başlayacağım 2 ay sonra kızım hala bızımle yatıyor besıgını istemıyor yatakta çok dönüyor durmaz büyük ıhtımal yastık ama şansımı deneyecegım 😂
pembeayakkabilikiz 3247 ya belkide benım kızımın burnu sureklı dolu oluyor kuru sümük afedersın belkide yastıksız olduğu ıcın nefes alamıyor ondan uyanıyor geceleri çok sık uyanır başlayacağım bende artık yastıga
Senasome pembeayakkabilikiz belki de onun derdi yastık değil yatak :) odaları ayırma çaktı gelmedi mi? :)
3247 pembeayakkabilikiz yatırmadan burnunu çekıyorum ben bi kaç gündür grip ti nefes almakta zorlanıyor çekıp yatırınca daha rahat uyyor valla çok şükür bi sorun yaşamadım ben Allah’ta yaşatmasın inşallah
tantuniayrangerisiyalan pembeayakkabilikiz 1 bucuk yasında yastık yerine yatağın altını yükseltiyorum