Huma_kus34 haberlerde görmüşsünüzdür belki cocugun boynuna ip dolanarak ölü bulunmuş annesi çöp atmaya cıkmıs böyle bi hber gördüm anne itiraf etmiş cocugumu ipe ben bağladım diye bu nasıl oluyo ya aklım durucak 😓
Zeynonunmomu Huma_kus34 az önce gördüm instagramda kadın kocasının başka kadınla ilişkisi olduğunu öğreniyor o sinirle oğlunu iple boğuyor bir anda geldi aklıma boğdum demiş ifadesinde cani
ibildere Huma_kus34 aklım almıyo artık ne günahı vardı o bebeğin ya ne kadar vicdansız bu insanlar kanı bozuklar çok üzülüyorum böyle şeyleri duyunca ya allah akıl fikir versin vay halimize 🥺
Audrey_ Huma_kus34 Allahım nasıl mümkün olabiliyor 33 günlük bebeğim var geçenlerde benden tarafa bakıyordu ağlamaya başladı o yüzü hala gözümün önünden gitmiyor aklıma geldikçe ağlıyorum o derece kıyamıyorum bir anne evladına nasıl yapabilir bunu.
deleted20517 Huma_kus34 ay beynim algılamıyor şuan bişey,anlamıyorum o çocuğun suçu ne,Allah o kadını ve babanın bin türlü belasını versin kurban olsunlar o çocuğun toprağına
EsrraZ Huma_kus34 ayy daha neler duyacağız göreceğiz çok üzücü 😓 şu çocuklara kadınlara, yaşlılara dokunmayın diye haykırmak istiyorum artık 😓😓
pogacayanaginannesi Huma_kus34 herkes anne baba olmamalı ya bu nasıl bir caniliktir aklım almıyor 🥹 o kadar etkilendim kötü oldum ki
Huma_kus34 pogacayanaginannesi 😓😓 benımde 3 yasında kızım var nasıl kıyar insan böyle bırsey yapabılır ne olmus olabılır nasıl yaptın
pogacayanaginannesi Huma_kus34 hiç sorma bide yapan annesi ya soğukkanlılıkla ben boğdum demiş aynısı anneye yapılmalı
bakkalemzigi Huma_kus34 keşke anne baba olmak için ehliyet alınsa diye bi laf var ya o kadar doğru ki yazık gerçekten
[silindi] Huma_kus34 kocanla varsa problemin git onu öldür evladinin gunahi nedir ya bunlar anne degil anne olamaz allah belasini versin
marsi [silindi] Aynen bunu yazcaktım bende ya git kocanı gebert .ya da kendini öldür Allah’ım elim ayağım titredi yine ya