Hunilianne Arkadaşlar Menenjit aşisi hakkında hiç bilgim yok. Doktor 3. Ayda yaptıralım demişti ama hangisini satın alacağım? Tipleri varmış sanırım. Bilgi verebilecek olan var mi?
Hulya12 Hunilianne 2 tip varmıs bize doktor kendisi bexero olanı yazdı 4 doz vurulacak tanesi 404 tl ve biraz agır aşı sanırım bebeğimde ateş ve huysuzluk yaptı 3. Ayda vurulduk
Ipegim Hunilianne canım a ve b tipi var eğer 1 yaştan önce yaptırırsan bildiğim kadarıyla a da b de ayrı ayrı 3 doz ( yanlış olmasın bildiğim bu) ama 1 yaştan sonra tek doz oluyor ya da 9. Ayda yaptık biz 2 doza iniyor b tipi olan bexero 400 küsür lira tanesi, a tipi de 273 tl verdik tek dozuna doktorunuzla konuşup takvim belirlerseniz daha iyi olur
Gokceninannesiiyim Hunilianne bu konuyu doktoruna sorsan daha iyi bilgi alırsın burası kafa karışıklığı yaratır sende
Hulya12 Hunilianne saglık ocagı yapmıyor devlet karsılamıyor özel bir aşı. Hastanede para karsılıgı yapıyorlar saglık ocagında istersen eczaneden aşıyı alıp yaptırabiliyorsun diye tahmın ediyorum doktoruna danıs canım biz tam 3 aylıkken olduk 15 gün sonrada 2. Doz yapılacak
Hunilianne Ipegim doktorum izinde bebede ulaşamıyorum 3-3.5 aylıkken yaptıralım demişti ama hangisini alacağım bilemiyorum.
bellythetink Hunilianne doktorunuza sormadan almayın menenjit aşıları biraz karışık bende tam hatırlamıyorum ama farklı tiplerin farklı aşıları var
Ipegim Hunilianne doktorum bana istediğin zaman yaptırabilirsin demişti keza 9. Ayda a tipi 1. Aşısını olduk ezbere yapılan bir aşı değil mutlaka hekim belirlemeli ve yapmalı bence
Hunilianne bellythetink iste kafamı karıştıran bu. Zamanını da gecirmek istemiyorum en iyisi bir şekilde doktora ulasmak
haticeozkil231 Ayda yaptirdik biz a tipini bu ay da bexora yapilacak. Eczaneden aldik saglik ocaginda yaptilar
bellythetink Hunilianne zamanını geçirmek diye birşey yok yeni bir aşı ve daha önce olmayan büyük çocuklar da yeni oluyorlar
Hunilianne Gokceninannesiiyim haklısınız. Doktorum üniversite hastanesinde her an ulasamiyorum. Şimdi bir de izindeymiş ay sonuna kadar da yok. O yüzden buraya sormak istedim
irem_alya_srtsn7 Doktorum bana 4 aylık olduğunda yaptırabilirsiniz dedi. İnternette baktım 9 ay yazıyordu en erken. Doktorumuza sordum verdiği cavap beni tatmin etmedi. Erken de yapılabilir dedi. 9_11 de Bi marka, 10_12 de Bi marka yazdı.