cLearQueen 3 aylık bebenin hapsurması gunde 2 kez oksurmesi hafif hırılti olması bazen de burnunun tıkanmasi hasta demek mi oluyo???
Zelihapyrz21 cLearQueen bizde bu şikayetle doktora geldik cigerlerinde enfeksiyon başlamış uatışımız yapıldı aman dikkat edin burnunu sık sık temizlettin mutlaka doktora götürün
metemmm24 cLearQueen deterjan parfüm kokan birisi veya eşya var mı yada sigara içen birisi bu kokulardan dolayıda hapşırıp öksürüyor bebekler bebeğimin burnu tıkalı olduğunda nefes alırken bende hırıltı duyuyorum ama temizleyince rahatlıyor
cLearQueen SevimliHayaletCasper yaaa 😔 napmam lazım yaa hic de hastaya benzemiyo atesi yok halsiz de degil
SevimliHayaletCasper cLearQueen burnunu bol bol temizleyin izotonik su ile. Burnunun açık olması önemli yoksa ilerler. Öksürükte büyük ihtimalle bu yüzden. Eğer artarsa mutlaka doktora götürün ciğerlerine inmesin
cLearQueen SevimliHayaletCasper ben tukurüleri genzine kacıyo diye oksuruyo sanmıstım ya 😔 bazen emerken de kacirıp oksurüyo cünkü
Zelihapyrz21 cLearQueen pksuruk hırıltı hapşırık geldik bizi eve yolladı hırıltıya bakmak için 2 gün sonra gel dedi gittiğimizde enfeksiyon başlamıştı yatış yapıldı antibiyotik başlandı aman dikkat edin salgın var herlade herkeste aynı şikayet
cLearQueen Zelihapyrz21 cok gecmis olsun Allah sifa versin.. hırıltı çok belirgin miydi? Ben emerken falan sirtından anliyorum sadece
cLearQueen metemmm24 babasi sigara iciyo. Aslinda nasil biliyo musun nefes aliyo acik gibi ama ses cıkiyo nefes alirken sanki genzi dolu gibi
talhamamy cLearQueen belki balgamı vardır yasa genizakıntısı bence ilerlemeden bi görünüm benim oğlumda yeni iyileşti zatiden damla verdi doktoru iyi geldi