gmzky Merhaba herkese . Hamilelik sonrası basur problemim oluştu ve hiçbir çözüm bulamıyorum emziren bir anneyim bebeğim 2 aylık sürekli kanamam oluyor acaba bunu yaşayan birileri var mı ? Ne zaman geçiyor ya da geçiyor mu ? neler yaptınız ? Nasıl çözebildiniz ?
miniksercedefne gmzky geçmiş olsun beslenmenizi gözden geçirin. Acı baharatlı asitli şeyler yemeyin. Lifli gıdalar tüketin. Su içmenizi arttırın. Düzenli olarak o bölgeye zeytinyağısürün pamuk koyun. 3-4 güne büyük ölçüde ağrınız azalır.
lnsaa gmzky bana doktor bi krem vermişti iyi geliyordu. Onu kullandım şimdi geçti doğumdan sonra çok normal kabızlıktan dolayı oluyor genelde sıvı şeyler tüketmeye çalışın
Bebislerhakkinda gmzky bebeğin gazı 3.ay biter genelde,siz de bol su için ekmek yemeyin, hemoroid memesi cikoyorsa procto diye bi krem var ondan alirsnz, sürekli Hoşaf gbi şeyler tüketin asla kabız olmayın 1yila anca geçiyor diyebilirm ben çok çektim o konudan
zeynepoyku123 gmzky Merhaba aynı sorun bende de vardı doktorlar ameliyat dedi ama ben sonra prof doktor buldum baya iyi bana ameliyat olmama gerek kalmıcağını bu kremi kullanırsam geçiceğini söyledi ve öyle de oldu çok şükür. O günden beri sıkıntı yaşamadım 8 yıl oldu. Reçetesini saklıyorum yine Laz’ı olursa diye sizinle de paylaşıyorum, eczanede bu kremi yaptırın inşallah faydasını göreceksiniz. Gliseril Trinitrote %0.05 Vazelin 5 gr Lanolin 5 gr Hazırlama preparat (Günde 3 kez makata sürülecek) eczaneye yaptırabilirsiniz
gmzky lnsaa tüketiyorum ama bol bol rezene ve kimyon içiyorum bebeğim gazlı bir bebek de . Bana rezene kavız yapar diyorlar sizce de öyle mi ? Bi de bebeğinizin gaz problemi ne zaman geçti bu hemoroid problemi ne zaman geçti ?
lnsaa gmzky 4. Aya girdiğimizde bıçak gibi kesildi gaz. Ve bebeğim çok gazlıydı. Rezene bende etki etmedi kimyon tükettim genelde. Ama kabızlık en başlı sebebi zaten o yüzden probiyotik desteği de alabilirsiniz hem size iyi gelir hem bebeğin gazına iyi gelir.
lnsaa gmzky hemoroidde yaklaşık 4.ayda geçti ben de hamilelik boyunca da vardı doğumdan sonra arttı ama geçti şimdi. Procto gel iyi geliyordu doktor vermişti
muge46 Cnm benim oldu hamile iken oglumda 6 aylik hamile idim dr ameliyat etti asiri zorlandim hem hamilelik hem hemoroid hem ameliyat perisan oldum 2.oglumda yine oldu bu sefer ne kullandiysam gecmedi hem catlagim vardi hem fistullerim tromboze olmustu dr bana dedi ki pudra sekeri sargi bezine serp o bolgeye tutun ve her lavaboda yap cok sukur gecti ebem kari fikri ama insan yapiyor valla en azindan ilac degil allah razi olsun 2 gunde gecti
gmzky muge46 deneyemedim Müge hanım genel cerraha gittim kremler verdi az düzeldi ama ta ki afedersiniz tuvalete gelene kadar hep yeşillik yiyorum güzel besleniyorum ona rağmen kabızlığım gitmiyor ne yapacağımı bilmiyorum