almilas_mom Bebeğiniz gün içinde kaç defa uyuyor ve kaç saat?benim bebiş gündüz geceye kadar 3 defa uyuyor ama gece çok uyanıyor kalkıp oyun oynamak istiyor
nadidelifora almilas_mom iki uyku toplam üç saat kadar uyuyabilir. Sabah ilk uykudan sonra 3 saat ikinci uykudan sonra 3.5 saat en son uykuyada 4 saat sonra gotururseniz düzelir 🌸
mervebb almilas_mom gündüz 3 uyku 1 yas cocuga cok fazla 2 uyku yapmalı demisti doktorumuz uyku sevmiyor benimki ama sizinki iyiyse bu konuda duzen olusturmanizi tavsiye ederim
alexab almilas_mom 1 kere uyuyor 12 de yatıyor 3 e doğru kalkıyor. Akşam en geç 20:30 da uyuyor 1-2 kere ancak kalkar bazen değişiyor diş döneminde şu an.
berrakhsmnlr Benim oğlum 15 aylık yaklaşık 11 aylıktan beri tek uyku yapıyor çünkü 2 uykuda gece uyumuyordu veya çok geç uyuyordu. 8-8.30 gibi uyanıyor 12 gibi uyutuyorum en geç 2 buçuk 3de uyanıyor uyanmazsa ben uyandırıyorum dediğim gibi en geç saat 3 de. Yine 8 veya 8 buçuk gibi gece uykusuna geçiyor bidaha da uyanmıyor
almilas_mom berrakhsmnlr bende bu şekilde deniyeyim teşekkürler.benimki uykusu gelince dayanamıyor uyuyakaliyor
almilas_mom mervebb uykuyu seviyor ama çok fazla işte gece düzenimiz yok . inşallah düzelir kısa zamanda
berrakhsmnlr Bebeğiniz gece gündüz ayrımını yapamıyor olabilir, gece uyanıp oyun oynamak istememesi gerek gece uykusunda 22-23 derece karanlık veya kırmızı ışık da uyursa bu şekilde öğrenir bi süre sonra bi rutini oluşturursanız daha kolay öğreniyor
berrakhsmnlr almilas_mom benimkide öyle telefondan ninni açıyorum kırmızı ışık kullanıyorum bide doğduğundan beri öyle alıştı
berrakhsmnlr bizdejantikizlardik düzene girer yavaş yavaş ne kadar uyursa uyusun 3den sonra uyumuş olmasın
limonzeytinmom almilas_mom sabah 08.30 uyanıyor ilk uykusunu 11.30 - 12.00 gibi yapıyor 30-45 dk kadar. 2.uykusu 16. 30 - 17.00 gibi uyuyor 1 saat kadar. Sonra 21.00 - 22.00 arası gece uykusu. Sabaha karşı 05.00-06.00= gibi uyanıyor mama yapıyorum ama o arada yine 2 3 kere moduna bağlı uyanıyor emmek için.
asitutsak7 almilas_mom Biz bir süredir tek uyku yapıyoruz, öğlen 1 gibi uyur 3 olmadan uyanır, akşam da 8:30 da falan gece uykusuna geçiyor, tabi bu normal şartlarda olan düzenimiz, diştir, ataktır vs olunca herşey tepetaklak oluyor maalesef 🥲
sessi almilas_mom üç gün tek uyku yapıp bir gün iki uyku yapıyor kalkışa göre değişiyor bi düzen oturtamadık maalesef keşke mesela bugün sabah ezanıyla kalktı ikinci uykusunda😅
likeli almilas_mom tam 1 yaşında yeni yeni 2 uykuya düştü. 3 uyku benimkine de çok geliyordu gece uykusuna geç dalıyordu gece sürekli uyanıyordu. 2’ye düşünce rahatladık.
utkummm 16momm tam olarak kac aylik gece uykusu nasil deliksiz kac saat uyuyo tam olarak uyudugu saatleri yazar misiniz🙂
16momm utkummm 8- 8:30 kalkış 8.30 u pek görmüyoruz nadir 11.30-13.00 arası 1. Uyku saat kaçta dalarsa dalsın 13.00 uyandırıyorum 16.00-17.00 2. Uyku en geç 17.00 uyandırıyorum 20 dk uyusa bile gece uykusu 21.00 21.30 değişiyor