Winnithepooh Sesimgeliyomuuu açılmamış paketindedir mağazadan alındığı gbi, 555 TL düşünüyorum 1611 parça arka görselde görünen hepsi mevcut içinde
Winnithepooh Sesimgeliyomuuu 750-1000 arası degisiyor nette sitesine göre bakarsınız sizde çok uygun oluyor kargosuyla bile alan kişi için
Winnithepooh Sesimgeliyomuuu kesin alacaksanız beklerim ama kesinliginiz yok ise bekletmeyin çok kez böyle satmadım çünkü vazgeçip haber bile vermediler ondan kesinlik soruyorum😇
Sesimgeliyomuuu Winnithepooh maas gunu bi gelsin 😂😂 alan olursa siz satabilirsiniz satilmazsa sizi yine rahatsiz ederim
Winnithepooh Sesimgeliyomuuu anladım tammdir görüşmek üzere 😇 siz ismimi kaydedin isterseniz yada özel kısımdan yazın unutmayın kimdi diye isterseniz kolaylık olur sonra size
aslikls YumukluSucurtaa profilimde post açtım ordan bakar mısınız tam olarak hangi oyuncakları sordunuz
Sesimgeliyomuuu Winnithepooh yok merak etmeyin her turlu bulurum sizi 😂😂😂 cunku tam bir winnithepoh hayraniyim ismibiz o yuzden manidar😂😂
Winnithepooh Sesimgeliyomuuu merhaba kaç gün geçti sorayım dedim alıyor musunuz diye 😊 maaş günü ne zaman sormamistim ama bı yazayım dedim 🤭
Minnakelifim Sesimgeliyomuuu kitapları beğendiniz mi. Benim aldığım fiyat bu ama ben hepsini 400 e vericem
Sesimgeliyomuuu Minnakelifim kitaplar cok guzel ama benim kizim ilgilenmiyor boyle kitap falan ama bi esime sormam lazim cok hosuma gitti yoksa
Minnakelifim Sesimgeliyomuuu tamam sorun siz eşinize. Kitaplar kolay kolay yirtilmaz. Silip tekrar yazmalik ömürlük kitaplar