Sesimgeliyomuuu Selamm kızlar hadi herkes elindeki kullanmadigi oyuncaklari bu post altina koyalim ihtiyacımiz olan uygun fiyata alalim satalim🎉
Sesimgeliyomuuu Bunlar benim elimdeki fazla oyuncaklar kizim kullanmiyor uygun fiyata yardimci olurum ördegi cektikce ses geliyor vak vak diye
Sesimgeliyomuuu minikpandam-_- valla 3 ay oldu alali yuzune bile bakmadi 450 ye almistim siz ne verirsiniz ona gore ortak nokta bulalim maksat evimden kalabalik gitsin
leylannpembemontu Çok güzel bi post olmuş herkes elindeki kullanılmayanı uyguna koysa keşke bebeğim için bekliyorum bende burda
Sesimgeliyomuuu leylannpembemontu bende bakiyorum vallahi kullanilmayan temiz seyler cunku asiri pahali oyuncaklar 😁😁
Sesimgeliyomuuu megazekaa istanbul cekmekoy evet gardrps hesabim sesimgeliyomuu simdi gordum kusura bakmayin😊
Sesimgeliyomuuu korkmazy ylmzzz ayseaselinannesi2809 kusuda bakmayinn simdi gordum ordegi 200 ahsaplarda 150 Lira olarak dusunuyorum gardrps hesabim bu ismim ile ayni Sesimgeliyomuu olarak yazarsaniz daha detayli resim atabilirimm 😍