eymenesra Kızlar bebeğim 10 aylıkken çalışmak istiyorum maddi sıkıntılardan dolayı ama emziriyorum nasıl olacak aranızda böyle olan var mı nasıl ilerlediniz
biricigiminannesi26 eymenesra ben de çok istiyorum ama çocuğuma kıyamıyorum çok mu sıkıntıdasınız en azından ne kadar daha yanında kalsanız iyi olur bebek için
eymenesra biricigiminannesi26 çok sıkıntıda değiliz ama ev almak istiyoruz biran önce bebeğime de kıyamıyorummm küçücük daha ama onun geleceğini de düşünmek istiyorum
Llvaerva06 Benim sütüm çok drgildi ise giderken emzirirdim gün içinde mama ek gıda gelincede emzirirdim o kadar arkadasim sagardi eve bırakırdı sütünü
eymenesra Llvaerva06 iş yerinde sütünü sağıp eve götürme gibi bir imkanım yoksa sütü sağıp dökmem gerekiyor boşa ağrıtmasın diye
biricigiminannesi26 eymenesra bence bırakma canım biz de ev almak için uğraşıyoruz ben de çalışsam iki katı daha hızlı alırız bence ama eşimde ben de çocuğumuzu bırakamıyoruz ,anne şefkati kokusu güveni gibisi var mı ? Bu arada benim çocuğum nerdeyse kreş yaşında