berra_berra Günaydın kızlar bugün bebeğimin alışverişini yapacam bebek arabası anne yani beşik falan varmı önerebileceginiz ben kulanişli biseyler istiyorum 🙏 tecrübesizim
mirahmet berra_berra bebek arabasını Trendyoldan aldım (çift yönlü yatırabilir yatağı 36 kiloya kadar taşınabilir olması filan ve uyguna aldım bu gün açılışı yapıp dışarıya çıkacaz yerleri filan da kalın güzel yani
mirahmet berra_berra oturma odası için hamak beşik aldım yatak odasın da ahşap büyük olanlardan aldım memnunum yani
cakebabe berra_berra bebek arabası joie chrome kullanıyorum pusetini de joie gemm aldım park yatak graco contour electra kullanıyorum ama hem pahalı hem anne yanı olmuyor elelenin anne yanı olan park yatakları var bence güzel bakabilirsiniz
berra_berra mirahmet ben Elele de elektirikli otomotik salanan ana kucağı aldım oturma odası için ben tek olduğum için çoğu zmn bebeğim durmuyor yemek bile yiyemiyorum beşikte ahşap olanı ağır olmaz mı
mirahmet berra_berra yani size göre nasıl olur bilemem benim için o uygundu ¾ yaşına kadar kalabilir sonrasında zaten bakarız
berra_berra cakebabe teşekür ederim 😘 baktım elektirikli vardı onlar tükenmiş o yatağa göre ayarlanıyordu öbürleri düşük istediğim yükseklikte değildi 🙏bakalım en iyisi çarşıya gidip bakmak