yasemalmila madamsln Bir de Nivea güneş kremi kullandım ben oksibenzon, homosalat vs yok ama yinede çok da temiz değilmiş icerigi
mamabear_ yasemalmila içeriğinde retinol ve türevleri, salisilik asit yoksa bir şey olmaz biraz sakin olun bence. Neden bir şey olsun.
burcakyerturk yasemalmila makyaj da parfümde yüz temizlene jeli de çocuğa bişe yapmaz sakin olun millet sigara içerek çocuk doğuruyor onlara bişe olmuyor doğru demiyorum ama ka hamile görüyorum elinde sigara yüz yıkama jelinden çocuğa ne olacak
yasemalmila burcakyerturk hani cocuklarda otizm, dikkat eksikliği, öğrenme güçlüğü gibi şeyler arttığı için korkuyorum
yasemalmila burcakyerturk ekran vermiyorum zaten henüz iki aylık ama bunlar doğuştan gelen şeyler benim salakligim yüzünden olsun istemiyorum hatırladıkça çok üzülüyorum
burcakyerturk yasemalmila içinizi rahat tutun ben hiç bişe yapmadım ekran göstermedim riskli gebelik geçirdim değil yerimden kalkmak ki makyaj yapayım ama yine hiperaktivite var yine dikkat dağınıklığı var 5.5 yaşında oğlum