tazeannisko Bebeğim bir buçuk aylık doğumum zor olduğu için bebeğimin kafası uzamış rahimde şimdi toparladı tabi ama yuvarlak olmasını istiyorum nasıl yatırmam lazım kızlar
askbebegimmbenim tazeannisko sağ sol sürekli dönüşümlu yatırın.. siz yanındayken gün içinde sırt üstü de yatırabilirsiniz ama yinede gözünüz üstünde olsun hani kusma boğulma gibi durumlara karşı. Zamanla düzeliyor
gkzy tazeannisko benim oğlum öyleydi sağ tarafa doğru sivrilik vardı hiç bir şey yapmadım yani belirli bir pozisyonda yatırmadım kendiliğinden düzeldi.
dedeeminbusra Hiç korkma kuzum benim de oglum oyleydi yüz üstü sag sollu yatirdm duzeldi. Sağ sol yatirrken arka sirtina destek koyun ki kendini güvende hissettsin. Allahin izniyle geçecek büyüdükçe 🌸
tazeannisko dedeeminbusra yüz üstü nasıl yatırırız acaba kafasını tutamıyor henüz küçük olduğu için :( düzelir dimi
tazeannisko dedeeminbusra vücudunu da mı sağa çevireyim ben sırt üstü yatırıp kafayı çeviriyorum sadece
gkzy tazeannisko tazeannisko ne zaman düzeldi hatırlamıyorum ama geçen 6 aylık fotosuna bakarken dikkat ettim hala tam düzelmemişti orda. Ama mesela 7ayda öyle bi şey kalmamış. Sanırım desteksiz oturunca tamamen düzeliyor bu tip durumlar.