ahbuannelik Kızlar bebeğim 45 günlük ve gündüzleri sadece kucağımda duruyor iş güç yapmayı bırakın kahvaltı yapamıyorum hangisini almalıyım sizce ?
cevap ahbuannelik bende ikiside var hatta 4 tane var bebeğim kolik sanııp ağlaması dursun dye her denileni aldım öncelikle sling höründüğü kadar kolay olmuyor bağlamasoı bence yani ve bi süre sonra kullanamazsın mecbur kanguruya geçmek zorunda kalıyprsu. Ben solomom marka kanguru kullanıyprum çooook memnuuunum cok basit kullanımı yeni doğan içinde aparatı oluyor içinde.
aybarsinannesi1107 ahbuannelik bende ikisi de var ama bence kanguru. Ne kadar bağlasamda sling çok sağlam gelmiyor.
hestiaone Sling ben de hıc guvenemedım yada ben beceremedım bılmıyorum, e bebekten hazır slıng aldım o da cocugu ıcıne koyunca eciş bücüş oldu yığıldı içine onu da kullanamamıştım. En pratıgı kanguru
cevap haydii benim yok çünkü uzun uğraşlar sonucu kanguruyu buldum en aldığım diğer marka kanguru pekde iyi değildi kullanamadım 2 sling denedim bu infuluncerler kullanıyo iyi olmasa kullanamazladınheralde diyerek aldım ama her bebek sevmeyebilior ve zor kullanımı oo iki saat bağlamaya uğras et suan aldığımı kanguru yu alırken bebiş artık geni doğan değildi o yüzden resim yok içşnde yeni doğan için yastık gibi değişik aparatı var bide benimkinin kışlık montu var dıştan takıyorum sen nerdeeeeyydin bu zamana kadar dedimm resmen sadece iki hamlede kilitleyip takıyorum ve bacaklarda m sekli alıyor flam flam bence gayet iyi alırken yenidoğan apratını da sorun olup olmadığını o sekilde alın zaten baya bilinen markaymıs ben bilmiyormusum😂
cevap ahbuannelik rica ederim ama alırken dikkat edin içinde yenidoğan aparatı olsun sorun en azından varmı diye bazılarında olmayabiliyor galiba
Nanem123 ahbuannelik doktorunuza danışarak alın benim Doktor altı aydan küçük bebeklere kanguru önermiyor Sling öneriyor
evvreka ahbuannelik sling bize hiç olmadı. Rahat edemedi bebeğim. Bi de hem kilolu doğmuştu hem de kilo aldı ne kadar yukardan bağlarsam bağlayım hep aşağı sarktı. Kanguru daha kullanışlı kesinlikle
semaaaabb Solomom kullanıyorum hatta 1 haftalık kontrole Dr onunla gittim ilk oğlumda da kullanmıştım bu ikincl