bengiben Htic-btry17 her şey harika ☺️ Kehribar kolye bilezik vs bana çok tehlikeli geliyor. Bebeklere aksesuar kullanılmaması gerektiği her yerde bangır bangır yazıyor. Kopsa yutsa vs çok tehlikeli. Kehribarın iyi etkilerini ezer geçer bu boğulma tehlikesi.
yasemnugr06 Htic-btry17 erkek 17 Ekim de doğdu şu an hasta malesef öksürüyor gece uykuları bile alt üst oldu kehribar aldım takıyorum takmasam daha çok olcak heralde salyası 🙄
Omerasaf38 Htic-btry17 ben takıyordum küçük gelmeye başladı eşim çok küçük almış takarken salya huzursuzluk yoktu gülücük vardı şimdi TAm tersi agresif salyalı uyumuyor yemiyor 😞büyüğünden alacağım bi tane 👍 ekim 11 bu arada 😊 dönüyor mu bebekleriniz ?
ElifyEren İyi gidiyor halen gazlar bitmedi ama ☺️ Kehribar kolye evet kullanan herkes cok mennun Bende düşünüyorm bakalım
Htic-btry17 Salyalar başladı bizimkinin Bi kaç ay a diş olur belki Onun için kehribar düşünüyorum bende Gözetim altında olduğu sürece allahın izniyle bişey olmaz diye düşünüyorum
elif23044 1 ekim doğumlu kızım kehribar kolye aldım ama korkuyorum takmıyorum gerçekten bi kopsa daha kötü olur kızım çok hareketli salyalar falan akıyor ama dönmüyor sizlerin dönüyor mu
Seyma06 8 Ekim erkek bizim beyefendi de dönmüyor ve bu aralar huysuz kehribar almayı düşünüyorum hatta pazartesiyi sipariş vericem inşAllah faydası olur