Minagece Merhaba bebeklerinize kaç saatte bir mama veriyorsunuz 2buçuk 3 saatte bir bizim kız acıkıyor 90 cc vermeme rağmen normal mi acaba
Minagece Sin21 kaka da zorlanıyor diye tereddütte kaldım canım o yüzden sormak istedim acaba fazla mı geliyor diye :)
DefneDuru33 Kaç aylık bebeğin bnm 40 günlük 30 cc veriyorum 2-3 saatte bir veriyorum ama artık mamadan donra ağlıyor sanki doymuyor siz kaç günlükken mamanın ml artırdınız
2019drnsu DefneDuru33 30 cc çok az değil mi 40 günlük olmuş bebiş ben ilk 15 20 gün 30 cc verdim iki saatte bir sarılık olunca artırdım yine geçmedi mama takviyesi yaptım
Burcukaran DefneDuru33 benim ki 40 günlükken 80 cc veriyordum. Ben hastanede sarılık olduğunda 30 cc veriyordum. 40 günlük bebek için az sanki sadece mama ile mi besleniyor??
Minagece DefneDuru33 canım bizim kız 1 ay yaklaşık küvezdeydi çıkınca prematüre olduğumuz içinde anne sütü zenginleştiricisi verdi doktor o birde prematüre mama içiyorduk o zaman 30cc yetiyordu çünkü kendi sütüm mama ve zenginleştirici vardı sen düşün şu an az gelebilir senin bebeğe