Gunes_12 Ne yapıyorsunuz bebekleriniz kaç aylık oldu neler yapabiliyorlar sizin gününüz nasıl geçiyor 🩷
16momm Gunes_12 bugün tam 12 aylık oğlum doğum günümüz 😌 peşinde koşturarak geçiyor koltuk kenarlarını sıralıyor kendi yürümeye çalışıyor düşe kalka gidiyoruz 😀😀
Tusa_ Gunes_12 6 ay 27 günlük bebişimle günleri geçiriyoruz yemek yemeğe başladık oyuncaklarla oynamaya bide bıdı bıdı bişeyler ablatmaya başladı kendi kendine baya hareketlendi hoşuma gidiyo böyle büyüyo olmasıı 😍😍
defnemomm_ Gunes_12 tam 10 aylik 🫠🫠🌸 eriyoruuum günden güne 🫠🫠🫠 çok fazla uyumama yememe gibi problemleri olsa da agdjdkkd
Eylule 16momm ay benim kızım da bugün 2 yaşına girdi tam :) Diş çıkarıyor galiba. Huzursuz. Gün çabucak bitiyor. Gündüz uykusunu da bıraktı resmen. Hiç uyutamıyorum. Çok yorucu günler ama her günümüze çokça şükür. İyi ki var bebişlerimiz😍
Tusa_ Gunes_12 ayy şimdiden bile ağlarken anne diye çıkıyo ağzından içim eriyo seve seve doyamıyorum bide bilinçli dese oyyy 😍😍😍 kahkahalar atıyo oynadıkça çok güler yüzlü bi bebiş oldu bana arkadaş gibiii
Busraata33 Gunes_12 Selaaam 🌸Biri 4yaş diğeri 16aylık iki erkek anasıyım bol kaoslu ortam herşeyi yapıyorlar valla 😀Küçük bebe konuşmaya çalışıyor bol ağlamalı zırlamalı günler
asli08 4 ayligiz bu ara hep ağlama huyu başladı normalde cok gulec masallah oğluma oyun halisjni çok seviyor surekli onunla sohbet etmemi istiyor agulasiyoruz hep kitap okuyorum dışarı çıkarmaya çalışıyorum böyle geçiyor günler hemen akşam oluyor zaten