sophiegermain Sorum başlıkta arkadaşlar. Eşim 7 aylıkken yürümüş de hala inanamiyorum ben, var mi onun emsali merak ediyorum 😂
aybarsmom34 sophiegermain Yani şimdi ne desem yalan olur jsjsjsjs Her bebeğin gelişimi farklıdırda, ne biliyim inanasım gelmedi. Neyse 10.5 aylık, bırak yürümeyi emeklemeyen bebemle ortama girişim 😂😂
buss__ sophiegermain hee kaynanacım he de geç tatlım 😂😂 anneme göre de ben 3 aylıkken konuşmuşum ya böyle bi şey mümkün mü ya 😂😂 7 aylık bebek te yürümez 3 aylık bebek te konuşmaz sksjdjf
Sebusebu sophiegermain yani yürümek denir mi bilmiyorum ama benim kız 7 aylıkken sıralıyordu. Ama internette gördüm 7 aylık yürüyen bebek
sophiegermain buss__ ben de ayni tepkiyi verdim inanmadim hatta esimin babaannesi ve amcasinin esine sordum yani şahitleri var 🤣🤣ben inaniyorum tabi de çok şaşırıyorum kendi bebegim o ayda daha yeni desteksiz oturuyordu
sophiegermain Sebusebu yani vardir illaki nadir de olsa demek ben de buraya bi sorayim dedim biri de bizde işte 😄
sophiegermain bisusbe_ çok güldüm ama doğruymuş yaa sahitleri var bizimki yürümemis koşmuş oyle diyorlar🤣
endegerlima sophiegermain bilmiyorum ben inanabilirim benimki 7 aylıkken koltuktan tutup sıraliyordu 9 aylıkken tamamen yürümeye başladı 🥲
Bebiskoluanne04 sophiegermain bacım arkadaşımın ki yürüdü ben şoktayım vallaaa nazarım değmesin de 😂😂 benimki 9 aylık emeklemiyor tembell tosuncuk