Arasinannesi20 Kızlar sabah 2 yaş oğlum yataktan düştü komidinin kulbu kafasını yardı hastaneye götürdük 3 dikiş attılar Allahtan başka bir sıkıntısı yoktu doktor antibiyotik ve antibiyotikli krem vermiş ikisini kullansam ağır gelir mi bilemedim
lidokain Arasinannesi20 doktor verdiğine göre niye burda sorguluyorsun ki Ben hemşire olduğum halde sana net bir cevap veremem kullanılan duurmlar var tabiki
denizse Arasinannesi20 keşke eczanede sorsaydiniz antibiyotik verildi ama çocuk için uygunmu diye onlar gereken cevabı verirlerdi en azından içiniz rahat etmiş olurdu
D_deniz Arasinannesi20 birisi vücut için diğeri deri için ikisini de kullanın. Ama çocuğun kendi yatağı hariç bı yerde uyuması ona ağır gelir çünkü uyur gideriz içimiz geçer Allâh korusun daha kötü bşy de olabilir
Arasinannesi20 lidokain doktor normal acil doktoruydu antibiyotik de çocuklar için diye de bişey belirtmiyor sonuçta belki başına gelen vardır sonuçta antibiyotik tek başına bile iyi değil
Merve9293 Arasinannesi20 iltihaplanmaması gerekiyor diye biliyorum doktorunuz verdiyse kullanjn abiminde kafası yarılıp dikis atılmıstı aynı sekilde kullandı diye hatırlıyorum