Nurcanben Arkadaşlar soğan dolması denemek istedim harcın yarısı arttı malum içinde kıyma da var. Kalan harçla ne yapabilirim sarma, dolma dışında onu zaten yaptım. 😂
NewMomm1 Nurcanben merhaba. Ben buzluğa atıyorum. Daha sonra yalnızsam kendime aparatif hemen tencereye içe göre patates doğruyorum ve iç harcı döküyorum. Su ekliyorum kendi kendine pişiyor sonra alıp yiyorum😂😂
tuzludakota Nurcanben olur olur annem öyle yapardı benim fazla gelen içi buzluğa atardı bir sonrakin de kullanırdır
NariNariKiminYari Nurcanben ben buzluğumda ki kıymayı kullanmıştım. Buzluktan çıkan kıymanın işlem görmeden tekrardan buzluğa atılmaması gerekiyor. Üstüne su koyup kıymalar pişene kadar beklettim pilav gibi daha sonrasında buzluğa attım
Nurcanben NewMomm1 harci pişirmeden olduğu gibi atıyorsunuz dimi patates derken de patatesi yuvarlak doğrayıp tencereye dizip üstüne harci döküp salçalı suyla pişiriyorsunuz doğru mu
NewMomm1 Nurcanben eğer iç harcında salça varsa ilave eklemiyorum tekrar evet dediğiniz gibi yapıyorum patatesi doğrayıp tenvereye diziyorum üstüne iç harcı ve su. Tuz ilave ediyorum ekstra sadece. İç harcını pişirmenize gerek yok olduğu gibi atabilirsiniz