mehtaphay Kızlar bebeğim 4 aylık sürekli emerek uyuyor ve gecede sık sık uyanıyor nasıl emzirerek uyutmayı bıraktırabilirim bilgisi olan var mı? Artık 4 aylık olduğu için uyku eğitimi vermek istiyorum.
Halless mehtaphay benim bebişte 6 ay 10 günlük gece sık sık meme için uyanıyor ben de tavsiye alırım varsa😀
cikolataliekmek mehtaphay önce kendi yataktagimizda yanımda uyumaya alıştırdım, şimdi de kendi yatağına 😊 yaklaşık 1.5 aylık süreçte oldu ama bu 😬
mehtaphay Halless 😂 inşallah güzel tavsiyeler gelir çünkü çok zor sürekli gece meme ağzında yıldım artık 😅
cikolataliekmek Halless Ben 5.6 aylıkken denedim ama oğlum çok direndi 8. Ayda başladım hemde en dirençli olduğu zamanda ve dis çıkarırken ona rağmen çok şükür aştık 🙏🏻
mehtaphay cikolataliekmek darısı başıma 😊bende başlıyım artık ufaktan 😂 peki emziğini verip kendi yatağında sallasam acaba bu seferde sallamaya alışır mı?
cikolataliekmek mehtaphay oğlum emzik almadı o yüzden yanlış bilgi vermeyeyim ama sallama konusunda bence başlamayın, bir desteği çekerken yeni bir destek oluşturmayin, piş piş olabilir ama bence arada başını okşamak vs. Ben burdayım yanındayım demek için 😊
mehtaphay Bir de bende piş piş açıyorum uyurken uykuya daldıktan sonra kapatıyorum bu sefer kapatınca da uyanıyor 😂