zeytin-kzm20 Merhaba Dün doğum yaptım. Bugün enfeksiyondan Yenidoğan yoğun bakıma aldılar 😪 1.12 çıkmış enfeksiyon. 3 saatte bir gidip emziriyorum. 1 haftaya çıkar diyorlar var mı bu süreci yaşayan. Biraz motivasyona ihtiyacım var
tospkk zeytin-kzm20 1.12 çok çok az değil mi yoğun bakım için ? Ben de 3 hafta önce doğum yaptım, doğumdan 2 gün sonra enfeksiyon diye hastaneye yatırdılar biz anne bebek uyum odasında kaldık değeri enfeksiyon değeri 7 ydi 5 gün yattık sürekli antibiyotik verildi
furkanmommy zeytin-kzm20 canım bnmde bebegim 5 günlük bebegimde 25 di degeri tam taburcu olacgımızda belli oldu bn taburcu oldum onu küvöze aldılar
Duyguuuud zeytin-kzm20 bizimde öyleydi canım önce sarılık en üst seviyede peşine idara yolu enfeksyonu 1 hafta yattık yanındaydım ben özel hastanedeydik korkma geçiyo bol bol emzir dua et bundan sonraki günleriniz güzel olur inşAllah 🌸
tospkk tospkk ben hastanede kalırken hemşirelerden duymuştum bi kaç bebeği anne bebek odasında yer olmadığı için mecburen yoğun bakıma alıyorlardı bence enfeksiyon değerini tekrar bi sorun sorgulayın
zeytin-kzm20 tospkk yarın sorayım doktoruna. Bende anne otelinde kalıyorum 3 saatte bir emzirmeye gidiyorum
bkom Benimde 8 di enfeksiyonu bebeğimin ( şu an 10 günlük ) yatirmadim hastaneye ertesi gün gittik 4 e düşmüştü. Gerek yok dedi doktor düştüğü için yatırmaya çıktık çok şükür 🤲. 1 kusur bencede çok düşük crp den bahsediyorsaniz eğer
fatmaylmz0 zeytin-kzm20 benim bebeğimde ankara da yatıyor ve kalmaya yerim yok anne oteli arıyorum nasıl basvuru yaptınız