ylmzelay ilkimocha piyanolu oyun halısı alabilirsiniz çıngıraklqr da alabilirsiniz bir de hışırtılı kitaplar
Ballilokmam11 ilkimocha piyanolu oyun halısı çok iyi geliyordu o dönemde hisirtili kitaplar küçük su şişelerin bakliyat koydum onlar da çok seviyordu ses yaptığı için cingirwklar olabilir ses çıkaran oyuncaklar için erken bence
ylmzelay ilkimocha daha erken kaba motor becerilerini geliştirebilecek oyuncaklar daha faydalı olur biz çok faydasını gördük bir de su matı alabilirsiniz
ecekrk ilkimocha ben su matı aldım onu çok seviyorlarmış tummytime yaparken ona bakabilirsiniz daha denemedim ama
ecekrk ilkimocha benim gördüğümde hışırtılı kitaplar su matı çıngıraklı oyuncaklar ilgi çekiyor ama hareketli ses çıkaran oyuncaklara hazır mı bilmiyorum
ecekrk ilkimocha benimki hırsından yürüyecek az kaldı ilgisini çekmiyor birşey ama hırslanıyor Benimkide o yüzden yapıyor
ilkimocha ecekrk bizimki de tembel biraz totosunu kaldırmaya üşeniyor😅 o yüzden oyuncaklar ile ilgisini çekmeye çalışıyorum
Ballilokmam11 ilkimocha erken biz kullandık ama şöyle 7-8 ay gibi çünkü o hızlı hareket ediyor sesde olunca biraz korksbiliyorlsr alın isterseniz bir deneyin tabi
ilkimocha Bir de oyun halısı var piyonolu olan değil de daha büyük olanlar, onlar niçin kullanılıyor bugün baktım trenyolda 1000 tl çok pahalı geldi
ilkimocha Ballilokmam11 bir de merdivenden çıkan ördek ya da penguenler var onlardan aldınız mı hiç dikkatini çekiyor mu
Ballilokmam11 ilkimocha yok nasıl bisey olduğunu da görmedim açıkçası fisher price sesli oyuncakların çoğu var ama yaşından sonra daha çok severek oynadı mesela ve uzun süreli oynatmıyorum yine de
ilkimocha Ballilokmam11 görsel nasıl ekleniyor bilemedim ama hareketli bir oyuncak o da, peki hoppala kullandınız mı kullandıysanız kaç aylıkken koymaya başladınız
Ballilokmam11 ilkimocha hoppala ve yürüteç onermuyorlar parmak ucu bastığı için ilerde o yüzden yürüme arkadaşı aldık ha yürüteç de aldık eşimin ısrarı ile ama bebeğim sevmedi 😂
ilkimocha Ballilokmam11 hoppalayı da mı önermiyorlar 😞 ben o sıkıntısız diye biliyordum, içine koyarım işlerime bakarım diye hayal etmiştimm
ilkimocha Uykusuzhergeceeee oyun halısı dediğiniz küçük olanlar dimi, bir de kavrama becerisi için nasıl oyuncaklar olabilir