alinduhatg inci86 28 aylık olmasına rağmen o sendrom bıtmedi askıne yemi güncelleme geliyor herşeyi kendi yapmak istiyor asla paçamdan ayırılmıyor 😂
Zumra_Fatma inci86 herseyi ben giyicem bulasiklari yemekleri ben yapacam elimi tutmayin kucaginiza almyin bebek arabasina binmicem oyun alanindan cikinca uerden yere atmalar soz dilemiyor etmiyo
Tuqbaaa Valla bişey yaptırmıyorlar biz herşeyi kendimiz yaparız dedikleri için özellikle oğlan çocukları nasıl bişeyler anlamış değilim 🤣
Tuqbaaa Önceden karnı tok altı temiz derler kendi kendilerine oynarlarmış şimdi koltuklardan zıplama dönme elimizden tutup çekiştirme iletişim kurmak zor zaten baştan başa kuramıyoruz bile
Zumra_Fatma Esrbruck ne zaman bitecek acaba bu durum son azılar cikiyor jriz geciriyor tetagil yetmiyor artik
momikaa inci86 Gün nasıl geçti ne yaptım diyorum kendime, sürekli mız mız bide diş ve hastalık eklendi üstüne iyice çekilmez oldu düzenler alt üst nasıl tıparlicaz bilmiyorum
momikaa inci86 meme mi Allah kolaylık versin benimki baba diye ağlıyor sürekli 🤭 geçecek bunlar da geçecek diye avutuyoruz kendimizi hasta olduğu için her dediğini yapıyoruz umarım ağlayarak herşeyi yaptırmaz ilerde 🤕
hayallmom inci86 uyumuyoruz bacım pazar 2 yaşına girecek ıkı aydır uyumuyor saat 1 e kadar nöbetteyiz eskiden saat 10-11 uyurdu
hayallmom inci86 hiç oturmuyor hep ağlıyor sürekli ayaklarıma dolanıyor dün bır döndum arkamda ona basmamak için kendımi geri attım belim ağrıyor 🤕