Prens3456 Be düşünüyorsunuz arkadaşlar eşiniz ve kendinizi ne kadar maaş alıyorsunuz . Zam istediğiniz gibi oldu mu ??
hzlzynbinci Prens3456 eşim özel sektörde 30bile değil maaşı. Kendim öğretmenim. Asla hakkımızı vermiyorlar
Dmt-01 Prens3456 valla maaşıma gelen zam 3 bin bile değil gerisini siz düşünün.Bide dalga geçer gibi enflasyon verileri politikalarımızın doğruluğunu teyit etti demiş.Neden o enflasyonun düşüşünü çarşı pazarda göremiyorz acaba
Dondurmalikahve Prens3456 Hakkımızı zaten alamıyoruz da asıl sıkıntı yükselen enflasyon faiz oranlarının giderek artması. Memur değilim bu arada.
GezginPaNDa 11, 54 nedir yahuuu Resmen dalga geçiyorlar. Yıllarca oku , kpss mücadelesi ver , atan , dogu görevi yap. Aldığımız maaş şaka gibi. Reise gelince yüzde 55 artı saray masraflarına zam zam zam . Memura gelince yüzde 11 . Hak mı adalet mi ?
tugces09 Prens3456 gerçekten dalga geçiyorlar bence de. Yüzde 12 bile veremediler resmen şaka gibi. Kiralara gelen zama bakın bir de 🤷🏻♀️ ben sağlık memuruyum eşim öğretmen gerçekten hakettigimiz maaşlar bunlar değil kesinlikle
meayay Prens3456 kesinlikle dalga geçildiğini düşünüyorum ben de. Eşim de ben de memuruz ben öğretmenim eşim polis. İki maaş olmasa kesinlikle geçinme şansımız yok şimdi bile kredi kartlarını kapatamıyoruz 3 tane çocuk
Annesi23 Prens3456 memur değiliz ama maaşları görünce şok oldum çok komik kalmış gerçekten 4 5 bin zam nedir
limonzeytinmom Prens3456 valla her işin kendi zorluğu var. Her işte de satan umursamayan insan var bu işle alkalaı da beğil bence kişinin kendisine saygısıyla alakalı bır durum. Her calısanda erkek olsun kadın olsun bekar olsun evli olsun hepsi için gecerli. Herkes bişeyler den fedakarlık yapıyor sonucta. 10 senelik çalışma hayatımda ve sonrasın da da gözlemlediğim bu yönde 🤔