barbiee_ deleted20517 anladım aşkım bende kesiyorum şuan sirkeden acayip tiksindi ama yine de meme diye geliyor vermeye çalışıyorum kaçıyor
deleted20517 barbiee_ kuzum elinden geldiğince konuş daha küçük zaten, Memeye ihtiyan yok artik sen buyuyorsun diyim surekli konus
barbiee_ deleted20517 aynen sürekli söylüyorum ama bugün bi vicdan yaptım ağlıcam diye terin suyun içinde kaldı ya
deleted20517 barbiee_ malesef bır iki gün öyle olur canım ama en geç 1 haftaya alışır sen direnmelisin
zeynepasel991_ barbiee_ bı eşarp bı hırka tarzı birşeyde ekleyebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım bı bohcaya bı tepsi,bı tespih, bı zikir Matik,birde bı penye ve hirka koymuştum uzun hırka rahat etsin diye
barbiee_ zeynepasel991_ sağolun aldım bende tepsi aldım lokumluk aldım hurma koysun diye bide çay tabağı aldım
deleted20517 barbiee_ sağım yapma sık sık ılık suyla masaj yap ve bir baş örtüsüyle memelerini sımsıkı bağla bunu bana sağlık ocağı hemşiresi söyledi,böyle böyle benim sütüm iki güne falan çekilmişti kuzum
deleted20517 barbiee_ öyle sütün donar kuzum benim annem bu yanlış yöntem yüzünden memesi kis oldu ebeye danış yinede,büyük bir baş örtüsünü sütyensiz atlet üzerinden sırtından memeni saracak şekilde sıkı bagla (anlatabildim umarım 🤭)elinle sıkarsan süt gelmeye devam eder
barbiee_ deleted20517 ayyy çok sağol canım benim o zaman ılık suyla yapayım gece mi bağlayım şimdi sık sık yıkıcam ya 3-4 kez yıkamıştım ya donar mı sence
deleted20517 barbiee_ bidaha yıkama canım bişey olmaz devamlı yikarsan sorun olur,baş örtüsü sürekli bağlı kalsın zaten en fazla 1 haftaya tamamen toparlanirsin
barbiee_ deleted20517 tamam canım çok sağol. Ilık suyla devamlı mı yıkayım kuzum o kısmı anlamadım ☺️
deleted20517 barbiee_ çok sık değil de mesela banyodan banyoya veya baktın ağrımaya başladı hemen gidip yıka ama sağım yapmamaya çalış eğerki memelerin çok fazla doldu sanki böyle patlayacak gibi oldu ki benimki öyle olmuştu hemşire tek bir defaya mahsus iyice bosaltabilirsin ama buna gerek kalmaz inşallah canım,bu dediklerim içine sinmezse yarın sağlık ocaginda hemşireyle görüş kuzum
barbiee_ deleted20517 sağol kuzum çok sağol sen sağmışmıydın patlayacak gibi olduğunda. Veya sağmadıysan naptın
deleted20517 barbiee_ benimki çok fena dolmuştu yani atletim bile deydiginde düşün ölüyor gibiydim duşa girdim ılık suyla masaj yapıp iyice boşaltim 1 defalık ve baş örtüsüyle dediğim gibi bağladım başkada bişey yapmadım iki güne çekildi sütüm zaten kuzum
deleted20517 barbiee_ memeyi kestin zaten ağrın olursa ağrı kesici icebilirsin canım parol şart değil hangisi sana iyi geliyorsa
barbiee_ deleted20517 çok sağol aşkım bende öyle yapayım makine ile mi boşalttın yoksa masaj yaparak elinle mi