minikannsi Bu sabah verdim çay kaşığı kadar pek sevmedi zaten ama ezdim verdim, doğru mu verdim yoksa zeytinyağla mi vermem lazım damağa yapışıyor sonucta
hazili minikannsi zeytin yagi ve bi damla suyla pure haline getirin yutamaz onu cok zorlanir sizin verdiğiniz gibi
yaraliceylanim minikannsi ben ilk sarısını normal verdim bi süre sonra beyaz ile karıştırdkm azıcık zeytinyağı koydum bazen koymuyorm çatalla edip yediriyorum asla püre yapmadım pütürlü veriyorm
minikannsi hazili tamamdr çok teşekkür ederim tadım diye alerjik ürün diye böyle verilir sandm valla saolun 🙏
minikannsi hazili peki bugün başka yemek vereblrmym kabak falan çünkü şu ana kadar alerjik bir sorun göstermedi yoksa 3 gün bitene kadar beklym mi
hazili minikannsi 3 gun bitene kadar baska urunle karistirmamak lazim ama mesela diyelim ki 3 gun verdiniz alerji olmadi sonra kabak verdiginiz ya da vereceginiz gun yumurta verebilirsiniz cunku alerji yapmadigi kesin bir urun
minikannsi yaraliceylanim teşekkür ederim gün içinde başka yemek vereblrmym kabak gibi alerjik ürün diye beklemem lazım mi
yaraliceylanim minikannsi ben yumurta verdiğim gün hiç bişey vermedim alerjik olduğu için verilemez diye bi kural yok illaki veren de vardır ama hiç tsdım yaptırmadıgınız bi besini önermem mesela kabak demişsiniz daha önce denediniz sorun yoksa verilir ama hiç denemesiniz vermeyin
minikannsi yaraliceylanim yok hepsinden verdim önceden altı ayda yumurta verrsn dedi doktr ona geçtik şimdi teşekkür ederim 🙏🩷
minikannsi defnnee 6 aylık olduk 5. Ayda doktr ek gıdaya başlattı ikinci gün küstü verdiğim yumurtayı vermeyi kestm bende ilerde denicem bı daha