pimiriya Bebeklerinizin gelişim takibi için aylık kontrollere gidiyor musunuz doktora, ben her ay aşı için sağlık ocağına gittiğimde tarttırıyorum aylık bir kilo almışsa tamamdır diyorum sizler gelişimini nasıl takip ediyorsunuz
dayes pimiriya 6 aylık olana kadar her ay, 6 aydan sonra 3 ayda bir çocuk doktoruna götürdüm. 12 aydan sonra 6 ayda bir olarak gidiyoruz.
maysamoms33 pimiriya ben aşılarını devletin karşıladığını sağlık ocağında yaptırıyorum özel aşılarını kendi çocuk doktorumuz var ona götürüyorum orda kalça göz olacağız şu an onları yaptırıyorum bir de o doktorun önerdiği damlaları alıyorum d ve demir kan gibi ama mesela sağlık ocağım benim asi olmayan aylarımda da takip kartı var oraya yazıyor o tarihlerde de rutin kontrolüne gidiyorum bu konuda ebemiz ilgili unutursam felan arıyor gelin diye
cokbilmismom pimiriya evet her ay gidiyoruz özel kliniğe götürüyorum . 8.5 aylık. Hem rutin kontrol hem aşilar. 1 yaşına kadar böyle yapacağım
kubraakbulut Biz küçük dogduk 2650. 2500 le hastaneden çıktım 3. Ay oldu bugün 5 kilo oldu. Az gibi geliyo kilosu bu ay gidicez coxuk doktoruna