Mucizem_0809 hsyn benimkide daha hiç diş çıkarmadı sürekli saçını kulağını çekiştiriyo arkadaşın bebişindede aynı oldu hatta bi gece çok zorlamıştı ertesi günü patlatmışdı
Mucizem_0809 hsyn benimkide daha hiç diş çıkarmadı sürekli saçını kulağını çekiştiriyo arkadaşın bebişindede aynı oldu hatta bi gece çok zorlamıştı ertesi günü patlatmışdı
hsyn Mucizem_0809 ayy bilmiyorum eger bu dişse cok zor sureklo emmek kucak istiyo kulagini cekistiriyo arada cok zormus 😭
Mrs_Sunshine hsyn Aman ne bakıyorsun sen burdaki anneciklere. Onlar mükemmeller ya bir de burdakileri eleştirirler. Çok bilmiş gibi.
hsyn Mrs_Sunshine Ay sorma geve geve zaten nevrim donmus kafana gore ilac kullanma diyor kafama gore antibiyotik kullanicam da
Mrs_Sunshine Laayla Pardon da yan etkisi olmayan ilaç var mı? Varsa ben mi bilmiyorum. Eğer biliyorsanız siz söyleyin bu ilacın yan etkisi yok gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz dediginiz?
Laayla Mrs_Sunshine Ben zorda kalınmadıkça ilaç kullanılması taraftarı değilim kulağını çekiştirdi diye calpol verecekti kendimce vermemesine söyledim siz niye celallendiniz onu anlamadım