Aselimmm52 Kızlar hergün sabah uyandığım dudağım da uçuk çıkıyor daha 2 hafta önce baya büyük çıkmıştı tam o geçti üç gündür hergün çıkıyor dudağımda yer kalmadı artık ya ne yapacağımı şaşırdım kremde bitti asiviral kullandım bi çare söyleyin ne yapacağım ben
Beyzaecrin96 Aselimmm52 ben de iki kere oldu ikisindede daha sivilce gibi olur olmaz bal ve sirke karışımı yaptım sürdüm hemen söndürdü deneyebilirsin istersen
ymrrrr Aynı durumdayız kuzum tam geçti dedim bugün kocaman çıkmış vectavir sürüyorum ben iniyor bi kaç gune
Cennetmahallesipembe Zovirax kullanmıştım ben hemen sönmüştü ama bağışlığınız alarm veriyor bu kadar çok çıkıyorsa kan tahlili falan verin düzenli ve sağlıklı beslenin yoğurt kefir kuruyemiş ve mevsim yeşilliklerini muhakkak tüketin
Beyzaecrin96 Sevsevde sivilce şeklinde acı verdigi zaman hemen sürdüm uc vermeden böyle soyulma şekli gibi oldu gitti
Aselimmm52 Sevsevde Beyzaecrin96 Kızlar şuan bir tane daha çıkıyor şuan 3 üncü dudağım daki napıcam ben ya yarın acile gitsem bakar mı yoksa uçuk bu diye başından savar mı of ya
Beyzaecrin96 Aselimmm52 çok geçmiş olsun az bal ve sirke varsa evde karıştırın sürün dudaginiza ama hastaneye de gidip bir kan değerlerinize baktırın
iki_prensesannesi Aselimmm52 vitaminiz eksik olabilir bu arada bebeğiniz var ise çok yaklaşmayın . Kızım böyle bir hastaliga yakalandı öpücük hastalığı ismi de çok zor geçti dikkat edin 😔
miniksercedefne Aselimmm52 çok geçmiş olsun bağışıklığınızı güçlendirin. Birde temiz bir tahta kaşığın sapını ateşte ısıtıp dayanabileceğiniz sıcaklıkta uçukların üstüne bastırın günde birkaç defa. Çok çabuk geçer