ebu935_ Kızımla 2 şarkımız var bir yüksek sadakat belki üstümüzden 2 bibbidi bobbidi 🤣 sizlerin neler onları en çok hangi şarkı ile tanımlarsınız
dilara6767 Arasefemom 8 aylık oğlumunda favıdır 6 yaşındakininde mabel matiz gitme burdan sen olmadan asla yaşamam der gezer ortalıkta 😅❤️
cLearQueen ebu935_ bibbidi bobbidi bizim de sarkimiz 🥰 hatta ilk resmimizi paylasinca arkaya o sarkiyi koymustum 😊
ars9824 ebu935_ ellerim tombik tombik semicenk küle dönmüşsün 😀😀semicenkde uyuyordu bi ara hatta 😂😂😂😂
yasmiiina çocuk şarkıları haricinde kızımla taçlı kızım dinlemeyi severim ama kendisi lvbel c5 ne dinleyerek nee diye bağırmayı tercih ediyor😂
usenmedimyaptimbirvelet ebu935_ barış manço anlıyorsun değil mi şarkısına bayılıyor uzaktan açıyorum koşa koşa yanıma gelip dans ediyor😂❤️
gunesinannesiiyim Annesinin bal kızı Annesinin biricik canisi.. aglarken bile soylesem susar dinler beni hemen bal kızım 🫠💖
Madamehappyyyyy ebu935_ :) 20 aylık oğlum Cart curt Ne ne ne Ve kralı çek kraliçeyi çek. Bunları duyduğu an dans başlıyor.