Ffffo 4bucuk aylık olacak olgum 1e giden de kızım onlarla ilgilenmekten çok yorgun düşüyorum öyle ev işlerini yalap şalap yapıyorum😃😕 sıkı bi temizlik ve düzene ihtiyaçım var nasıl yapmalı nasıl başlamalıyım fikir verirmisiniz🥲
defnemomm_ Ffffo yalap salappp 😂😂 Benim de bir kızım var 1.sinifa gidiyor aynı zamanda da 10 aylik da kardeşi var hemen hemen aynı durumdayız 💆🏻♀️
Ffffo Cennetmahallesipembe çok haklısınız ama mallesef düzensizde çok zorlanıyorum canım cok temizlik yapmak istiyor ama vücudum takatin mi var otur oturdugun yerde diyor🤗😄
Cennetmahallesipembe Ffffo vücuduna kulak ver bacım aynı durumdayız kışın soğuğunda da hiç yapasım gelmiyor
canmanayvesuyu Ffffo aslında yılbaşı akşamı misafir ağırladım yemekler yaptım güzel sofra kurdum falan bi motive oldum ama şu an bu saat oldu bişey yapamadım bebem akşam uyumadı doğru düzgün zombi gibiyim 🥲🥲🥲
Ffffo canmanayvesuyu en son 10gün kadar olacak misafir ağırlayalı bir daha ağırlamak istiyorum da iş yapmaya takatim yok hele oğlan sürekli sürekli ağlamaklı