biracemiannee Ek gıda için 6.ayin dolmasini beklediniz mi? Yoksa 5 ayı geçin ve vermeye başladınız mı?
edakiran biracemiannee ben bekledim sadece sonuna doğru 5ci ayın çorba verdim onun haricinde doktor kontrolünde ilerdim
minervadefne biracemiannee 5 buçuk aylıktı ben tadım yaptım sadece 2. Çocuğum ilkinde o kadar stresli geçti ki bu kez biraz daha rahat ilerlemeye çalışıyorum ama tabi ki dikkat ederek
denizyildizi_ biracemiannee 5. Ayda başladık 10 gün oldu 3 gün denemiyorum ama 2 gün tadım yaptirip başka bir sebzeye geçiyorum
yaraliceylanim biracemiannee 5 gibi hafif tadım yaptık ara sıra hergün değilde şuan 5,5 aylık sabah kahvaltı veriyorım tabi ki ayına göre ve doyumluk değil istediği kadar akşam da bizimle biraz bişeyler vericem mesela biraz çorba isterse yer istemezse yemez
biracemiannee denizyildizi_ bende 3 gün kuralı ile ilerliyorum 5 ay 16 günlük dün tam anlamıyla başladık
biracemiannee yaraliceylanim benimde bebegim 5,5 aylık biz yerken o da merak ediyor yavaş yavaş başladık bakalım vuzel ilerleriz inşallah