Anka29 gde3845 yapabilirsiniz çok zorşayıcı bir spor değil leslie sütünüze etki edeceğini sanmam deneyin isterseniz birlikte verelim kilolarımızı😊
gde3845 Anka29 işte onu yapınca yemeğe içmeye de dikkat etmemiz lazım Değil mi ben boğazıma hakim olamıyorum malesef ya 🤭☺️
Anka29 babyaframoms leslie yorucu değil zamanla vücut alışıyor esniyor leslienin bu videosunu herkes yapsın 2 ye geçicez
sananedallama Anka29 Yapmaya başladığınız zaman Burdan etiket atıverseniz de bizde yapsak hemencik hem hatırlatma olmuş olur bende diyetteyim bi türlü nasip olmadı leslie yapmak
Anka29 forumgurmesi barlasinannesiii Kontes0011 kizinaasikbiranne zeynepdenizz vecihi kirazmevsimi_ Eylul301023 Eylul301023 mervehatice meltemtrkl babyaframoms Noname21 gde3845 gde3845 zeynepdenizz gokcenur09 Madamehappyyyyy bircocuklubirkedilibirbebekli mervehatice sudekaya Kahvsevr1303 Tazeanne111 Deletedmom_223 Balbebekimm aselliyam23 Melikemg Poyrazdemir2 gktrksmom gktrksmom happymums Hasi kızlar LESLİE YAPMAYANLAR VARSA HALA BEN DE YENİ YAPICAM DIŞARDAYDIM BİRLİKTE BUGÜNÜ KAPATALIM
zeynepdenizz Leslie yaptım bir iki hafta önce hatta 40 dk lik var onu da yaptım çok aslında düzenli yapılsa çok iyi sıkılaştırıyo ama şuan boğazıma hakim olamadım bu yeme ataklarını nasıl engellicez ya
Kontes0011 bircocuklubirkedilibirbebekli bende emziriyorum diyet yapıyorum. Sağlıklı beslendikten sonra sütümün azalmayacağını düşünüyorum
Anka29 bircocuklubirkedilibirbebekli katilabilirsiniz zor bir spor değil yediklerinizi nesela ekmeği azaltıp nol su işe destekleyebilirsiiniz porsiyonları azaltabilirsiniz
bircocuklubirkedilibirbebekli Kontes0011 bana yaptığınız diyetten örnek verebilir misiniz ya rica etsem 🥰
Kontes0011 sudekaya benim de 3,5 aylık. Sağlıklı beslenir bol su içerseniz süt de azalma olmaz. Zaten emziren anne diyetleri var. Bizi şişiren karbonhidratlar
Kahvsevr1303 73 güncel kilom 64 kilodan çıktım vermek için uğraşmıştım oysa ki 😄 boğazı tutamayınca olmuyor 2 gündür oruç tutuyordum 75 den 73 e düşmüşüm 60 olsam yeter 😂
Kontes0011 bircocuklubirkedilibirbebekli konu açtım bende bakabilirsiniz. Orada paylaşıyorum 4 günde 1.8 kg ödem attım
Tazeanne111 Ben de katılayım bebeğim 7 aylık 80 kiloyum boyum 173 inşallah başarırız emzirmek çok acıktırıyor yahu 😀
Anka29 Deletedmom_223 malesef sirkeli su sütü azaltıyor siz de emziren annelerimize dediğimiz gibi bol su ekmek azaltın porsiyon azaltın
OmerAsaf00 Anka29 sürekli zayıflayıp kilo alan birş olarak uzman oldum. Bende yeni başladım 5 gün oldu grow with jo yapıyorum çok etkili. Leslieden daha etkili tavsiye ederim bu sporla 15 kilo verdim