duygubayir Merhaba, bebeğiyle mısır tatiline giden var mı? Var ise bana dönüş yapabilir mi, zor muydu nasıl geçti
maygirl duygubayir merhaba hurghada ya gitmistik.yolculuk uzun degil ama ama aktarma olmuştu hurghada da o bekleme suresi biraz skntlı bi surecti.yaniniza bebeginize altrnatif hedrceginiz syler alin ek gida doneminde ise…emziriyorsaniz inis ve kalkslarda emzirin yada bibeton verin kulak tikankligi olmasin Sicak su vs knusunda ucak icinde sorun yasamazsiniz bebek icn gerekli olursa.ama.damak tadim benm uyusmadi surekli fastfood beslendim diyeblirm.disarda gordgnz bseyi hemen satin almayin cogu dolandirici gbi zaten atiyorum.hersey cokuygun cnku dedklern fiyati 4 5 kati asai veriyorlar pazarlikla.disarda canta vs herseyinkze dikkat edin.
Asyaveannesi04 duygubayir Arkadaşım 2 gün önce geldi pek tekin bir yer değilmiş yolda millet yabancı olduğunu anlayınca sarılıyormuş felan, piramitlere gitmiş etraf çişini yapan insan doluymuş bir irkildim 5 yıldızlı otelde kalmama rağmen çok beğenmedim dedi
endoplazmikretikulumiste duygubayir tekin olmayan zorunlu aşıların yapılmadığı çeşitli hastalıkların taşınabileceği bir yer ben Ortadoğu ülkelerinden ve uzak doğudan çekiniyorum ama bi Avrupa yapasım var çocuğumla