hnfilygk Kızlar 1 hafta sonra 3 aylık olucaz benm kız gecw 2 den önce tam olarak uykuya geçmiyo hep kesik kesik 2 den önceki saatler de ben bu 2 de uyumayı nasıl daha erken. Bir saate çekebilirm
ftmzynp hnfilygk 2,5 aylık bebeğim 1 den çnce uyumazdı sonra 3 e çıkardı şuan 4 yani gün geçtikçe dahada geç uyuyor 4.ayına kadar kaptan bebekler diyorlar sanırım birşey yapamayız doktorda henüz gece gündüz farkını bilmiyorlar normal dedi.
glsmcmndr hnfilygk kendimi yalnız hissediyordum benim kızımda mı sorun diye yalnız değilmişim kesinlikle 1.30 önce uyumaz 9 başlıyırum uyutmaya ama bana mısın demiyor saatini bekliyor gündüz hiç uyumasa da uyumaz uyusa da uyumaz biz onlara ayak uyduracağız galiba
sezerrrr glsmcmndr ftmzynp hnfilygk Senaoz21 1tosbikinannesiyim Benim bebeğimde 3 te uyuyor. Ne yaparsam yapayım saatini bekliyor. Uyuyor yatağına koyuyorum geri uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım bende 3 te uyur 6da ve 9da uyanır en son 11 de uyanır akşam 6 gibi geri uyur 10-11 gibi uyanır. Bir daha ta 3 te uyur
Senaoz21 Yatak odası gece lambası hep açık 1 de götürürüm yada 12 bilsin uyucak diye ama yine saatinde uyur
hnfilygk Senaoz21 bende 12 gibi götürüyorum alt değiştiriyoruz biraz konuşuyoruz emziriyorum emerken uyuyo ama memeden ayrılınca hiç uyumamış gibi davranıyo çözemedm
1tosbikinannesiyim Senaoz21 benim de gündüz uykusu az yapar 2-3 defa kısa kısa sonra gece 2 ye kadar bekler bazenn 3 sonra uyur süt için kalkar ara ara
hnfilygk Senaoz21 bizde geve 2 de uyur 6 da emmeye kalkar bidaha uyur 9 da emmeye kalkar bidaha uyur 12 de klkar 12 den sonra ara ara uyur 10-15 dk beşlki yarım saat
Senaoz21 1tosbikinannesiyim gündüz uyumadıgi icin gece de kalkmıyor ben kalkıp uykuda veriyorum iki kere
Senaoz21 hnfilygk benimki 2 uyur 5 kalkarım emzirip uyur 8 kalkarım uyur yine 10 11 kalkar emer daha da yatmaz gece 2 ye kadarr işlerimi zor yapıyorum vallahi bide 3 yaş oğlum var allah uzun ömürler versin evlatlarimiza
hnfilygk Senaoz21 amin canım ben aslında gece uyumasından memnunum ama saati geç işte 10-11 yapabilsem keşke
Senaoz21 hnfilygk keske benimkide uyansa . Haklı ama tüm gündüz uyanik olduğu için aç ama gece kalkmiyo. Gündüz uyusa belki kalkardi emmeye. Kucağıma aldığım gibi meme arıyor. Bende diyorum açsın niye kalkmiyosun ☺️
glsmcmndr sezerrrr 6 da uyutma bence uyanık tutmaya çalış 6 dan sonra uyutulmaması söyleniyor ben uyutmuyorum bende işe yaramadı ama sen bi denenebilir öne çekebilirsin
1tosbikinannesiyim sezerrrr benim ki 6 da uyumuyor geceye kadar gündüz uykusu kısa kısa genelde 😂😂 2 yi bekliyor