Böyle bir gerçek var ki eğer ev toplu ve temiz olsun istiyorsan uyuyana kadar sürekli ayakta hareket halinde olacaksın. 4 aylık bebeğim var benimde ve evim sürekli toplu olsun istiyorum. Öncelikle her eşyamın bi yeri var. Bebeğimin eşyaları için kepçe organize aldım çanta şeklinde. Kızıma ait ne varsa onun içinde, oda dolabın içinde. Kitabı oyuncağı bezi ıslak mendil krem.. kızım için ne lazımsa orda. Ortada kızıma ait bir şey buluyorsam hemen atıyorum içine. Günde on defa dolaba koyarım o çantayı geri çıkarırım ortada kalmasın diye. Oturma odamda estetik hasır bi kutu var. Onun da içi ortada gördüğüm fazla ufak tefek şeyleri atıyorum. Kumanda ağız mendili kalem vs. Gece uyumadan da evi kalem gibi yapıp uyuyorum. Sabah uyanınca kahvaltı, sonrasında dikey süpürgeyle hızlı bir süpürge. Haftada bir de artı olarak vileda. Kızımdan erken uyanırsam da tuvalete girdikten sonra çıkmadan hemen lavabo tuvalet yıkıyorum. Ama dediğim gibi dağınıklığı toplamak için keçe çantam ve salonumda ki hasır kutum can kurtaranım. Onun dışında da evimde çok fazla eşya yok. Minimal yaşıyorum.