Deletedmom323 3 4 saattir azi disim ağrıyor tuzlu suyla gargara yaptim karanfil koydum zeytin koydum, Emzirdgm icin parol ictim ama bana misin demiyor gecmiyor uyutmuyor yardım 😭😭
kardelen123 Deletedmom323 bende çok cektim agriyi antibiyotik kullanıp hemen çektirdim bence doktora gidin 😞
Defnem_ Deletedmom323 canım evde yapabileceğin pek birşey yok maalesef yarın hemen doktora gitmelisin
Hoz34 Deletedmom323 sarımsak koyun bekletın sarımsağı ıkıye bölün açık tarafı agrıyan dişinize yerleştırın ve bastırın kapayın agzınızı yanı inanın kotü kokusu agrıdan iyidir ben ıkı aylık gebeydım doktorlar müdahale edemedıler nerdeyse cebımde sarımsakla dolaşcaktım inaılmaz etkısını gordum umarım sızede ii gelır çok geçmış olsun sizi çok ii anlıyorum
Mucizem_0809 Deletedmom323 olabilir. Benim hamilelikle başladı ağrılar korkudan gidemiyorum bi kere gittim kanal tedavisi için 4 iğne yaptı uyuşmadı uyuşmadan işleme geçmeye kalktı canım çok yandı ondan ötürü adım atamıyorum böyle çekiyorum 😭
Deletedmom323 Defnem_ oturduğum yerde diş acil falan yok 1 saat uzaklikta var diş hastanesi, pazartesiye kadar hic mi geçmez 😭
Defnem_ Deletedmom323 canım ben diş hekimi asistanıyım bu kadar ağrı yapıyosa muhtemelen geçmez inşallah geçer ama ağrıyan dişinde çürük varmı o diş olduğuna eminmisin
Deletedmom323 Defnem_ hayır çürük yok aslında ve sanki 2 3 disim ağrıyor gibi geliyor dis etimde ağrıyor gibi ve alt dislerimde ayni sekilde dipteki disler yani cenem kulaklarim yuzumdeki kemikler bile ağrıyor
Defnem_ Deletedmom323 20 lik dişin çıkıyor olabilir kulak ağrısı yapar çünkü yani canım dediğim gibi evde yapıcağın şey ağrı kesici içmek ama parol pek fayda etmez bide buz tut ağrıyan tarafa yanağının üzerine buz tut biraz hafifletebilir